Kamu Haberleri

EGM 2020 Bekçi Alımı İçin Müjdeli Haber Geldi

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Polis Akademisi Başkanlığı tarafından daha önce bir duyuru yayımlandı ve 400 bekçi alımı yapılacağı duyurulmuştu. Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

YAYIMLANAN DUYURU

“7245 sayılı Çarşı ve Mahalle Bekçisi Kanunu ile Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliği kapsamında; Emniyet Hizmetleri Sınıfında Çarşı ve Mahalle Bekçisi olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere en az lise ve dengi okul mezunu toplam 400 erkek Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacaktır. Alıma ilişkin esaslar, başvuru şartları önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

SEVİNDİREN HABER GELDİ

İstanbul 400 bekçi alımı duyurusunun ardından sevindiren haber geldi. Konu ile ilgili olarak Ankara başta olmak üzere diğer büyükşehirlerde de sırasıyla bekçi alımı yapılacağı öğrenildi.

Bu gelişmelerin ardından binlerce aday tarafından “EGM bekçi alımı başvuru şartları neler? EGM bekçi alımı ilanı başvuru tarihi ne zaman?” sorularının yanıtını araştırmaya başladı.

Henüz bekçi alımı başvurularının ne zaman alınacağı hakkında kesin bir tarih yok. Tarih netleştiğinde anlık olarak haberdar edeceğiz.

İlgili Makaleler