Gündem

Ekmek satışında flaş yasaklama! Bakan Pakdemirli açıkladı!

Corona virüsü nedeniyle ekmek satışlarına flaş bir yasaklama getirildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ekmek satışlarıyla ilgili alınan son kararı açıkladı. Pakdemirli konuya ilişkin, “ "Ekmek artık sadece market ve fırınlarda satılacak." Dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, corona virüsü (Covid-19) nedeniyle ekmek satışında bazı değişiklikler yapıldığını bildirdi. Ekmeğin sadece market ve fırınlarda satılacağını duyuran Pakdemirli,
“Ekmek satışında tüketicinin doğrudan temasını sınırlandırdık” ifadelerini kullandı.

Çiftçiye alım garantisi vereceğiz

Açıklamalarında çiftçilerin üretime devam etmesi için gerekli tüm desteğinde verileceğini bildiren Pakdemirli, “Çiftçiye gerekirse alım garantisi vereceğiz. Ürününüzü ekin, tarlada kalmaz.” açıklamasında bulundu. Pakdemirli çiftçiye destek ödemelerinin yarın başlayacağını duyurarak, “Üreticiye destek ödemeleri yarın başlayacak. Acil durumlarda hep çiftçilerimizin yanında olduk.” Dedi.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir