Gündem

Elazığ’daki KYK Yurtlarında Kalanlardan Şubat Ayında Ücret Alınmayacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamalarında KYK yurt ücretleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bakan Kasapoğlu açıklamalarında Elazığ'da KYK yurtlarında kalan öğrencilerden Şubat ayında yurt ücreti alınmayacağını ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamalarında Elazığ’daki KYK yurtlarında kalan öğrencilerden Şubat ayına yurt ücreti alınmayacağını ifade etti.

KYK İÇİN ADIM ATILDI

Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan deprem felaketinin ardından tesislerini depremzedelerin hizmetine açan Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu kez KYK yurtları için bir adım geldi.

KYK Yurtları Açıklaması
KYK Yurtları Açıklaması

BAKAN KASAPOĞLU’NUN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Bakan Kasapoğlu KYK yurtlarında Şubat ayı ücret alınmaması hakkında sosyal medyadan yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Yaşanan deprem felaketinden dolayı yarıyıl tatili uzatılan Elazığ’da Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğümüze bağlı yurtlarda kalan öğrencilerimizden şubat ayı yurt ücreti alınmayacaktır.

Bu karar öncesinde yurt ücretini ödeyen öğrencilerimizin paraları ise iade edilecektir”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir