Ekonomi

Elektrik faturalarına indirim müjdesi geldi! Türkiye’nin her yerinden başvuruda bulananlara anında indirimli elektrik tarifesi sunulacak!

Aralık 2021 döneminde Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun gerçekleştirdiği görüşmeler sonrası asgari ücrete zam yapıldı ve hemen ardından Ocak 2022’de de memur ve emekli maaşları zamlandı. Ancak 2022 yılı itibariyle dünya genelinde hızla yükselen enerji fiyatları nedeniyle gelen zamlar, maaşlara yansıtılan zamların hızla erimesine neden oldu. İlerleyen günlerde elektrik tarifeleri vatandaşın cebini zorlamaya başlarken, elektrik faturalarının daha az gelmesini sağlayacak indirim müjdesi de açıklandı. Uzmanlar, bu gelişme sayesinde elektrik faturalarından çok ciddi miktarlarda tasarruf yapılabileceğini ifade ediyor. Peki indirim müjdesinden kimler, nasıl ve nereye başvurarak yararlanabilecek? İşte detaylar…

İndirimli Elektrik Kampanyası Müjdesi!

Elektrik tariflerine yönelik indirim duyurusu, elektrik kullanımına göre yapıldı. Buna göre; 2022 yılı ya da bir önceki yıla (2021) ait toplam elektrik tüketimi 1.1 kW ve üzerinde olan vatandaşları kapsayan bu indirimler, Aydem Perakende’ye yapılacak başvurular sonrasında faturalara yansıyacak. Aydem Perakende işletmelere özel indirim tarifesi duyurusunu yaptı ve indirim müjdesi ile ilgili detaylar da belli oldu.

Aydem Perakende, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “İndirimli elektrik tekliflerimizden yararlanabiliriz” ifadelerine yer verdi. Söz konusu açıklamada “İşte Enerji Kampanyamız ulusal düzeyde olup, Türkiye’deki tüm işletmelerimize elektrik enerji hizmeti verebilmekteyiz. Bu sayede işletmenizin bulunduğu il fark etmeksizin; web sitemiz, çağrı merkezimiz, müşteri ilişkileri merkezlerimiz, enerji danışmanlarımız ve bayilerimiz kanallarıyla Türkiye’nin her yerinden kampanyamıza başvurabilir ve indirimli elektrik tekliflerimizden yararlanabilirsiniz” ifadeleri yer aldı.

Kimler İndirimli Elektrik Kampanyasından Yararlanabilir?

Aydem Perakende tarafından yapılan bu açıklama sonrası kampanya detayları da belli oldu. Söz konusu kampanya için şartlar belli olurken, aranan şartlar şöyle duyuruldu:

  • Sadece ticarethane ve sanayi abone grupları bu tekliflerden yararlanabilir,
  • Halihazırda herhangi bir indirim ya da kampanyadan yararlananlar bu kampanyadan yararlanamaz,
  • Ulusal düzeydeki bu kampanya için Türkiye’nin her yerinden başvuru yapılabilir,
  • Kampanya başvuruları 31 Aralık 2022’ye kadar yapılabilir,
  • Kampanya başvuru formunu doldurarak ya da 0850 800 0 186 numaralı çağrı merkezini arayarak başvuruda bulunabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

İlgili Makaleler