Gündem

Elektrikli Otomobil Tesla’dan Bir İlk Daha Geldi! Geri Çağırmalar Aktif Ediliyor, Otomobillerin Bozulmaması Garanti Altına Alınıyor!

Elektrikli otomobil devi olarak piyasanın en çok tanınan markası olma yolunda ilerleyen Tesla, konforlu araç sürüş deneyimini artırmak için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu çalışmaları gerçekleştirdiği güncellemeler ile sık sık Tesla kullanıcıları ile paylaşan şirket, yeni bir hazırlık içerisine girdiğini açıklamış bulunuyor.

Gerçekleştirdiği Tesla_app_iOS güncellemesi ile kullanıcılarının dikkatini çekmiş olan Tesla, önümüzdeki günlerde aktif hale getireceği geri çağırmaları tanıtmış bulunuyor. Geri çağırmalar sayesinde Tesla’nın verdiği teknik destek artarken; servis ya da bakım çalışmaları da aksamıyor.

Servis ve Bakım Hizmetleri Geri Çağırmalar İle Garanti Altına Alınacak

Ünlü iş insanı Elon Musk’ın CEO’su olduğu Tesla şirketinin otomobilleri çok ses getirmiş bulunuyor. Çevreci anlayışının yanı sıra benzersiz performans ve konfor anlayışıyla da dikkat çeken Tesla otomobilleri, son teknoloji ile üretilmesiyle de kullanıcılarına pek çok avantaj sağlıyor. Bu avantajlarını gelişen teknoloji ile her geçen gün artıran Tesla şirketi, geçtiğimiz gün Twitter hesabından yeni bir yeniliğin daha haberini vermiş bulunuyor. Şu ana dek 4.9 sürümü sunan Tesla, gerçekleştireceği yeni güncelleme ile birlikte “Servis” menüsüne birtakım değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. Tesla’dan gerçekleştirilen bu değişiklik bildirimine göre, önceden yalnızca servis randevularını ve yaklaşan hizmetleri “Servis” bölümünde gösteren Tesla_app_iOS, yeni güncellemeyle birlikte otomobilde oluşacak herhangi bir hatadan dolayı ya da rutin bakımlar için geri çağırma uyarısı yapmaya başlıyor. Bu sayede Tesla kullanıcıları hiçbir bakım ve arızasında yalnız kalmıyor.

Geri Çağırmalar Kolaylıkla Kontrol Edilebilecek

Tesla’yı bir robot şirketi olarak adlandırılan Elon Musk’ın da geçtiğimiz günlerde müjdelediği gibi Tesla her geçen gün gelişimini sürdürüyor. Gerçekleştirdiği yenilik ile birlikte geri çağırmaları Tesla sürücülerinin hayatına sokan Tesla şirketi, herhangi bir geri çağırma olup olmadığını kontrol etmek isteyen kullanıcıları için bir bilgilendirme metni de yayınlamış bulunuyor. Bu metne göre, Tesla uygulamasındaki “Servis” bölümüne giden her Tesla kullanıcısı tüm geri çağırmaları liste halinde bu sekme aracılığıyla kolaylıkla görebiliyor. Tesla’nın Android ve iOS uygulamalarında henüz aktif hale getirmediği bu özelliğin önümüzdeki günlerde hayata geçirilmesi beklenirken; Tesla’nın bu özellik için bildirim sesi de ekleyerek gözden kaçmaları engelleyeceği iddia ediliyor.

İlgili Makaleler