EkonomiGündem

Emekli Maaşlarına 450 Lira Ek Ödeme Yapılacak ! Resmi Açıklama Yapıldı

Halkbank tarafından bir duyuru yayımlandı. Bu duyuru kapsamında emekli maaşların 450 ek ödeme yapılacağı ifade edildi. Promosyon kapsamında yapılacak olan bu ödemeler kapsamında detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz...

Emekli maaşlarına 450 lira ek ödeme yapılacak. Bu ödemelerin detaylarını haberimizin devamında okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Konu ile ilgili olarak Halkbank tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada emekli maaşlarına 450 ek ödeme yapılacağı ifade edildi.

Bu bağlamda Halkbank tarafından yayımlanan duyuruda “Emekli promosyon ödemelerinden kimler faydalanabilir?, Ne kadar promosyon alacağım?, Nasıl başvurabilirim?” gibi sorulara yanıt verildi.

YAYIMLANAN DUYURU

Emekli maaşlarına ödeme hakkında yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Emekli promosyon ödemelerinden kimler faydalanabilir?

18 yaşını doldurmuş emekli maaş ödemesi alan her emeklimiz uygulamadan yararlanabilecek olup; 18 yaş altında emekli maaşı alanlar için ödeme bankamızdan maaş almakta olan velilerine yapılacaktır. Emekli maaş ödemelerinizi 3 yıl boyunca bankamız aracılığı ile alacağınıza dair başvuruda bulunmanız durumunda promosyon ödemesinden faydalanabilirsiniz.

Emekli Maaşların Ek Ödeme
Emekli Maaşların Ek Ödeme

Ne kadar promosyon alacağım?

1.000 TL altında emekli maaşı alanlara 300 TL, 1.000 TL ile 2.000 TL arasında emekli maaşı alanlara 375 TL, 2.000 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 450 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır.

Nasıl başvurabilirim?

Promosyon ek ödeme ilişkin başvurularınızı; tüm Halkbank şubelerimizden, Bank24 ATM’lerimizden, 0850 222 92 62 Halkbank emekli hattımızdan ve Halkbank İnternet Şubesi’nden yapabilirsiniz.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir