EkonomiGündem

Emekli Maaşlarında Kritik Gelişme! Ödeme Günleri Değişti

SSK ve Bağ-Kur bünyesinde emekli olanlara maaşlarına dair yeni bir haber ulaştı. Alınan son bilgilere göre, maaşları bu ay erken hesaplara yatacak. Bu doğrultuda, Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları bu ay ne zaman yatırılacak. İşte, yeni gelişmeye dair gelişmeler...

Ekonomik İstikrar Kalkanı programı çerçevesinde Ramazan Bayramı ikramiyeleri Nisan’da verildi ve emeklilerin maaşları ise Mayıs ayında daha erken hesaplara yatırılacak. Bu sayede Ramazan Bayramı’na kadar herkesin maaşları yatmış olacak.

SSK bünyesinden emekli olanların maaşları normal şartlarda 17-26 Mayıs arasında yatacaktı ancak 15-20 Mayıs arasına çekildi ve Bağ-Kur emeklileri ise maaşlarına 25-28 Mayıs arasında kavuşacakken bu sefer 21-22 Mayıs’ta hesaplara yatırılacak.

ÖDEME GÜNLERİ ÖNE ÇEKİLDİ

SSK bünyesindekilere normal şartlarda emekli aylıklarının hesaplara yatırıldığı günler 17, 18, 19, 20 iken 15 Mayıs’a, 21, 22, 23 Mayıs’takiler 18 Mayıs’a ve 24, 25, 26 olanların ise 20 Mayıs’a çekildi.

Bağ-Kur’dan emekli vatandaşların maaşların yatırılacağı günler 25-26 iken 21 Mayıs’a ve 27, 28 olanların ise 22 Mayıs’a çekildiği öğrenildi.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

 

İlgili Makaleler