Ekonomi

Emekli olabilmek adına prim ödemesi eksik kalanlara, Denizbank’tan müthiş fırsat! 3 ay ertelemeli prim ödeme desteği için tek tık yeterli! Son gün 31 Aralık!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sunmuş olduğu başlıca hizmetlerden olan emeklilik hizmeti, yaşlılık dönemlerini maddi olarak garanti altına almak isteyen milyonlarca vatandaşın en büyük hayalleri arasında yer almaktadır. Bu hayalin gerçekleşebilmesi için ise Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından belirlenmiş olan yaş, sigortalılık süresi ve prim ödemesi şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Sosyal Güvenlik Kurumu yaş ve sigortalılık süresini doldurmuş olan vatandaşlara, özel durumlarına bağlı olarak prim borçlanması hakkı tanımaktadır. Toplu olarak ödenebilen prim borçları sonrasında emekliliğe hak kazanılabilmektedir. Bu kapsamda devreye giren ve emeklilik hayallerine kavuşabilmek adına tek eksiği prim ödemesi olan vatandaşlara seslenen Denizbank, uygun faizler ve 3 ay taksit erteleme fırsatları ile kredi desteği vereceğini bildirmiştir.

DENİZBANK’TAN VATANDAŞLARA EMEKLİLİK HEDİYESİ!

Ülkemiz bankacılık sektörünün önemli isimlerinden olan Denizbank, yeni dönemde çok çeşitli faktörler çerçevesinde giderek ağırlaşan gündelik hayat şartlarına karşı hem mevcut müşterilerine hem de potansiyel müşterilerine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda sene başından bu yana birçok farklı kategori altında duyurmuş olduğu avantajlı kart ve finansman kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Denizbank, yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurarak bu kez emeklilik hakkı kazanmak isteyen vatandaşlara destek olacağını bildirdi.

Denizbank’ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanmış olan yeni kredi kampanyası duyurusuna göre emekli olabilmek adına prim eksiğini kapatmak isteyen vatandaşlara, 100 bin TL’ye kadar finansman desteği sağlanacağı bilgisi kaydedildi. Banka söz konusu kampanyasının faiz oranını yüzde 2,11, azami vade sayısını ise 36 ay olarak açıkladı.

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan kredi kampanyasından destek alarak emekliliğe hak kazanmak isteyen vatandaşlar için örnek hesaplama tablosu da yayınlandı. Buna göre banka 36 ay vade ve yüzde 2,11 faiz karşılığında 10 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödemeleri gereken aylık taksit tutarını, 426,62 TL olarak hesapladı.

DENİZBANK PRİM DESTEĞİ KAMPANYASININ BAŞVURU DETAYLARI

Denizbank’ın 100 bin TL üst limitli prim desteği kampanyasından yararlanabilmek için doğrudan banka şubelerine müracaat edilmesi gerekmektedir. Başvuru esnasında ibraz edilmesi gereken evraklar ise şu şekildedir:

  • Kredi başvuru formu
  • Kimlik kartı ve fotokopisi
  • Aylık gelir belgesi
  • Son aya dair fatura ya da ikamet belgesi
  • Sosyal Güvenlik Kurumu prim borcu yazısı

İlgili Makaleler