Gündem

Emekli Olan Herkes, Hesabını Kontrol Etsin! O Banka, Müşterilerine Tamı Tamına 1750 TL Hediye Ediyor! Katılım İçin Son Gün…

Emekli vatandaşların sıcak gündemleri arasında yer alan banka promosyonları, bu sene itibariyle üçüncü dönemine girmiş bulunuyor. Bu sene de en avantajlı bankaları araştıran emekli vatandaşlar, ilk olarak o bankanın ismiyle karşılaşıyor.

Emekli müşterilerine uygun faizli krediler gibi avantajlar sağlamasıyla popüler hale gelmiş olan Denizbank, 2022 yılı promosyon tutarlarını da belirlemiş bulunuyor. Yüksek tutarlarda promosyon vaat eden Denizbank, aynı zamanda emekli müşterilerine ek işlemler ile ek promosyonlar da veriyor.

Denizbank’tan 1750 TL’ye Varan Emekli Promosyonları

Promosyon yarışına iddialı tutarlar ile dahil olmuş olan Denizbank, emekli maaşı 1.500 TL’nin altında olan emeklilere 675 TL; emekli maaşı 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olan emeklilere 850 TL; emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri olan emeklilere ise 1.000 TL promosyon veriyor. Emekli promosyonlarından yararlanmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunmayı da ihmal etmeyen Denizbank, yayınladığı duyuruda; “Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, 1,750 TL’ye varan promosyon fırsatından faydalanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek ve 1 otomatik fatura talimatı vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz” ifadelerine yer vermiş bulunuyor. Öte yandan Deniz Bank’ın promosyon kampanyasından yararlanmak için emekli vatandaşların 31 Mart 2022 tarihine kadar maaşlarını taşımaları gerekiyor.

Denizbank’taki Emekliler Fatura Talimatı İle Kazanmaya Devam Ediyor

Üç yıl boyunca Denizbank’tan emekli maaşı almaya söz veren tüm emeklilerine promosyon ödemesinde bulunan Denizbank, aynı zamanda maaşını taşıdıktan sonra bir adet otomatik fatura ödeme talimatı veren her yeni emekli müşterisine ek 750 TL promosyon ödemesi yapacağını açıklamış bulunuyor. Ek promosyonları ile ilgili de bilgilendirme yayınlamış olan Denizbank; fatura talimatının 3 yıl taahhüt süresinde iptal edilmesi veya faturanın 3 ay üstü üste otomatik ödenmemesi durumunda verdiği ek promosyon ödemesini geri alacağını müşterilerine bildiriyor. Denizbank’ın emekliler için sunduğu avantajlardan yararlanmak isteyen vatandaşların; banka şubelerinden, internet bankacılığından, bankanın mobil uygulamasından ve müşteri hizmetleri merkezinden destek alması da mümkün hale getirilmiş bulunuyor.

İlgili Makaleler