Gündem

Emekli Olan Vatandaşlar Bu Bankanın Promosyon Tutarını Duyunca, Diğer Tüm Bankaları Unutacak! Ek Şart Yok, Direkt Nakit Ödemesi Var! Tamı Tamına…

Banka promosyonları döneminin yavaş yavaş sonuna gelindiği şu günlerde daha fazla müşteri kazanmak için harekete geçmiş olan bankalar, ek promosyon ödemeleri ile diğer bankaların önüne geçmeye çalışıyor. Bu bağlamda öne çıkan bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası, 2022 yılı promosyonlarını da yüksek tutuyor.

Yapı Kredi Bankası’nın 2022 yılı için hazırlamış olduğu promosyon tutarları, emeklileri cezbeden tutarlar olmasıyla öne çıkıyor. Bunun yanı sıra ek promosyon ödemeleri de yapan Yapı Kredi Bankası, ilk kez bankasına gelecek olan emeklilere faizsiz kredi desteği de sunuyor.

Anında 2.500 TL Nakit Promosyon Ödemesi

Emekli promosyonlarını oldukça yüksekte tutan bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası, 2022 yılında en yüksek emekli promosyonu veren bankalar arasında yer alıyor. Bankaların promosyon yarışına girdiği şu günlerde Yapı Kredi Bankası, 20 Ocak 2022 – 31 Mart 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığını kendi çatısı altına taşıyan herkese 2.500 TL’ye kadar anında nakit promosyon vereceğini açıklamış bulunuyor. Bu promosyonlar için üç yıl boyunca Yapı Kredi’den maaş alma taahhüdü isteyen banka, promosyon tutarlarını emeklilerin aldığı maaş ile doğru orantılı olarak artırıyor. Dijital bankacılık araçlarından bile imzalanabilecek olan Promosyon Taahhütnamesi’nin hemen ardından ek bir şart talep etmeden nakit promosyon veren Yapı Kredi Bankası, maaşı 1.499 TL’ye kadar olan emeklilere 1.650 TL; maaşı 1.500 TL ile 2.499 TL arasında olan emeklilere 2.100 TL; emekli maaşı 2.500 TL’nin üzerinde olan emeklilere ise 2.500 TL nakit promosyon ödemesi sağlıyor.

Yapı Kredi Bankası’nda Ek Promosyonlar İle Birlikte Promosyon Tutarı 2.750 TL’ye Varıyor

Şartsız olarak sağladığı 2.500 TL’ye kadar olan nakit promosyonlara ek olarak, belli şartları yerine getiren emeklilere ek 250 TL daha hediye eden Yapı Kredi Bankası; “Ek Ödül Taahhütnamesi” imzalayan herkesin bu ek ödemeden yararlanmasını sağlıyor. Bu ek promosyon ödemeleri kapsamında; maaşını taşıdıktan sonraki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı veren emekliler anında 100 TL nakit promosyon daha kazanıyor. Bunun yanı sıra emekli maaşını taşıdıktan sonra, 20 Ocak 2022 – 31 Mart 2022 tarih aralığında olmak kaydıyla kredi kartı başvurusu da yapan müşterilerine, 30 Nisan 2022 tarihine kadar 500 TL harcama yapması halinde bir 150 TL daha ek promosyon ödemesi yapıyor. Öte yandan emeklilere yönelik, esnek hesap limiti de sunan Yapı Kredi Bankası, bu hesap sayesinde 0 faizle 2.000 TL’ye kadar kredi kullanma avantajını da emeklilere yaratıyor.

İlgili Makaleler