Gündem

Emekli promosyonları Aralık ayına özel yenilendi: Emekli aylığına ek 7 bin TL teklife nasıl başvurulur?

Akbank emekli maaş ödemelerinde 7.000 TL’ye varan promosyon kampanyasını duyurdu. Faizsiz erken çekim fırsatı ile sunulan avantajlardan sadece banka müşterileri faydalanabilecek.

SSK, Bağ-kur veya Emekli Sandığı mensupları yıl sonuna kadar toplamda 7.000 TL’ye varan promosyondan faydalanabilir. Yıl boyunca aynı bankada kalma sözü veren tüm emekliler bu kampanyadan yararlanabiliyor.

AKBANK 7 BİN TL PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bankaların emeklilere özel sunduğu fırsatlar farklı avantajlarla ay sonunu zor getiren emekliye nakit kaynağı oluşturuyor. Geri ödemesiz ve şartsız 7.000 TL’ye varan emekli promosyonundan istisnasız tüm Akbanklılar faydalanabilecek.

Emekli promosyon başvurusu için Akbank Mobil uygulama internet şubesi ya da müşteri iletişim hattı aranarak konu üzerinde detaylı bilgi alınabilir. Günümüz dijital bankacılık anlayışı ile şubeye gitmeye gerek kalmadan nakit promosyon başvurusu anında hesaba yatırılır.

AKBANK 7 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Akbank’ın emekli müşterisine sunduğu fırsat emekliye özel menü ayrıcalığı ile de destekleniyor. Akbank mobil uygulamasına giriş yapıldıktan sonra kişisel şifre istenen alana girilir. Anasayfa üzerinde yer alan kısayollar bölümüne geçiş yapılır. Başvuru ve nakit ihtiyaçlar menüsüne gelinerek SGK emekli maaşı işlemleri seçilip süreç tamamlanır.

Farklı bir bankada emekliliği bulunanlar TC kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı ile Akbank şubesine gidilerek taşıma talebi ile edilebilir. Şubeye gitmeden e-devlet üzerinden de işlemler tamamlanabilir. Konu üzerine detaylı bilgi Akbank internet şubesi 444 25 25 hatlı müşteri hizmetleri numarası aranabilir.

AKBANK PROMOSYON ÖDEME TUTARI

Emekli maaşını Akbank’a taşıyan alacağı ilk maaşın hemen ardından promosyon rakamını hesabında otomatik olarak görebiliyor. Üstelik Akbank’lılar talep ettiklerinde emekli maaşını 2 gün önceden hesabında faizsiz olarak bulabiliyor. Aylık alınan maaş tutarına göre değişen promosyon rakamları aşağıdaki listeden takip edilebilir:

  • 3.500 TL’ye kadar alınan emekli aylığına 4.200 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL arası emekli aylığı alana 4.850 TL
  • 7.500 TL – 10.000 TL arası emekli aylığı alana 6.250 TL
  • 10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alana 7.000 TL

İlgili Makaleler