Gündem

Emekli Promosyonları İçin Geri Sayım Başlamıştı Ki; Kuveyt Türk’ten İnanılmaz Bir Çıkış Geldi! Sadece Emeklilere Promosyon Verecek! Kuveyt Türk Tamı Tamına…

Yaşanılan enflasyon zamlarının ardından aldıkları promosyonlar ile rahat bir nefes almaya başlayan emekliler, maaşlarını taşımak içi en yüksek promosyon veren bankalara araştırmaya başladı. Promosyon yarışına dahil olduğunu duyuran Kuveyt Türk Bankası, görülmemiş avantajlar ile emeklilerin karşısına çıktı. Emeklilere sadece nakit promosyonlar vermeyen Kuveyt Türk Bankası, aynı zamanda farklı avantajlar ile de emeklilerin dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

Sağladığı avantajlar ile emekliler başta olmak üzere tüm müşterilerine büyük kolaylıklar sağlayan Kuveyt Türk Bankası, emeklilere hem nakit promosyonlar hem de altın puan hediyeleri gibi çeşitli fırsatlar sunuyor. 2022 yılında da promosyon ödemelerine devam eden Kuveyt Türk Bankası, bu yılki promosyon tutarlarını da açıklamış bulunuyor.

Kuveyt Türk Bankası, Promosyon Yarışına Dahil Oluyor

2022 yılının en yüksek emekli promosyonu sağlayan bankalar arasındaki yerini gerçekleştirdiği duyuru ile alan Kuveyt Türk Bankası, emeklilere nakit promosyonun yeni sıra pek çok avantaj da sağlıyor. Emeklilere haftanın her günü, günün ise her saati maaş çekme olanağı tanıyan Kuveyt Türk Bankası, maaşını ilk kez taşıyacak olan emeklilerin Sağlam Kart ile yapılan ilk 100 TL ve üzeri market alışverişine anında 20 TL altın puan da hediye ediyor. Sadece emeklilere özel olarak bir iletişim hattı açmış olan Kuveyt Türk Bankası, “0262 723 49 19-Emekli Danışma Hattı” ile emeklilerin her derdi ile anında ilgileniyor. Emeklilerden 5.000 TL’ye kadar olan nakit çekimleri için herhangi bir komisyon da almayan Kuveyt Türk Bankası, dijital kanallardan yapılan EFT ve havale para transferi işlemlerinden de ücret talep etmiyor. Çeşitli taksit ve kampanyalar ile emeklilerini sürekli olarak destekleyen Kuveyt Türk Bankası’nın tek şartı üç yıl boyunca emekli maaşı almayı taahhüt etmek oluyor.

Kuveyt Türk Bankası, 2.000 TL’ye Varan Promosyonlar Ödüyor

Emekli Sandığı, SSK veya BAĞ-KUR fark etmeksizin emekli olan herkese promosyon ödemesi gerçekleştireceğini taahhüt eden Kuveyt Türk Bankası, promosyon ödemelerini maaşını taşıma işlemini gerçekleştiren müşterilerinin hesabına, taşıma işleminden sonraki üç gün içerisinde yatırıyor. Promosyon ödemelerini emeklilerin maaşlarına göre belirleyen Kuveyt Türk Bankası, 1.500 TL’ye kadar emekli aylığı alanlara 1.750 TL; 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 1.875 TL; 2.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara ise 2.000 TL promosyon ödemesi sağlıyor.

İlgili Makaleler