Gündem

Emekli Promosyonları İçin Son Gün Yaklaştı! Başvuruyu Kaçıranlar Yararlanamıyor… Sadece Başvuranlara Veriliyor! O Banka Tamı Tamına…

Emekli promosyonlarında üçüncü döneme adım atmış olan Türkiye’de bankalar da kendi arasında promosyon yarışına girmeye başladı. Daha çok emekli maaşlı müşterisi kazanabilmek için yarışan bankalar, emekli promosyon çıtasını yüksek tutarken; vatandaşlar da bu yarıştan karlı çıkabilmek için en yüksek promosyon veren bankaların yolunu tutar hale geldi.

Emekli promosyonları rahat bir nefes almak isteyen emekliler, 3 yıla bir maaşlarını başka bankalara aktarmak için adeta gün saymaya başladı. Bankalar ise, 2022 yılı emekli promosyonlarında enflasyonu da göz önünde bulundurarak, oldukça cazip rakamlar ile vatandaşların karşısına çıktı. O bankalardan biri olan Garanti BBVA, emekli promosyonu ve emeklilere sunduğu ayrıcalıklar ile bir adım öne çıkmayı başardı.

Garanti BBVA’dan 2.500 TL’ye Varan Emekli Promosyonları

İlk kez Garanti BBVA’dan maaş alacak olan emekliler için promosyonlarını hazırlamış olan Garanti BBVA, 2.500 TL’ye varan nakit promosyonların yanı sıra emeklilere pek çok ayrıcalıklar tanıyor. Yeni müşterilerinin yakınlarına referans olması halinde 250 TL ek promosyon ödemesi yapan Garanti BBVA, emeklilerin maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemlerinden herhangi bir ücret talep etmiyor. Ek promosyonlarını da açıklamış olan Garanti BBVA, emekli maaşını taşımak için vatandaşları şubeleri ve ATM’lerinin yanı sıra internet bankacılığı ve mobil uygulamasına da yönlendiriyor.

Garanti BBVA’nın Emekli Promosyonları İçin Son Gün 31 Mart

Emekli promosyonları kapsamında son bir maaş taşıma tarihi belirleyen Garanti BBVA, yeni emekli müşterilerine 31 Mart 2022 tarihine kadar maaşlarını taşıması noktasında çağrı yapıyor. Bu kapsamda emekli maaşlarını 1 Mart – 31 Mart 2022 tarihleri arasında Garanti BBVA’ya taşıyan her emekli 2.500 TL’ye varan promosyonlar kazanıyor. Emekli maaşı 1.500 TL’ye kadar olan emeklilere 1.650 TL; emekli maaşı 1.500-2.500 TL arasında olan emeklilere 2.100 TL promosyon veren Garanti BBVA, emekli maaşı 2.500 TL ve üstünde olan emeklilere ise 2.500 TL emekli promosyonu ödemesi sağlıyor. Bunun yanı sıra ek promosyonlar ile de emeklileri destekleyen Garanti BBVA, emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerin ilk defa Bonus kart başvuru yapması ve 20 Nisan’a kadar tek seferde 200 TL’lik alışveriş yapması halinde 100 LT bonus hediye ediyor. Para yerine geçen bu bonusların yanı sıra 20 Nisan’a kadar 3 yeni otomatik fatura talimatı veren emeklilere de hediyeler hazırlamış olan Garanti BBVA, bu müşterilerine ise, ek 150 LT bonus sağlıyor.

İlgili Makaleler