Gündem

Emekli Promosyonlarında Çıta Yükseldikçe Yükseliyor; O Banka Tamı Tamına 3 Bin 750 TL Emekli Promosyonu Veriyor! Son Gün…

Bir süredir bankalar tarafından verilen emekli promosyonları, bu sene de verilmeye devam ediliyor. En düşük emekli promosyonu veren banka, 500 TL’den promosyonlarını başlatırken; en yüksek emekli promosyonu veren banka, emeklilerine 3.750 TL’ye kadar promosyonlar sağlıyor. Öte yandan bu banka promosyonlara ek avantajlarıyla da emeklileri cezbetmeyi başarıyor.

Anında nakit avans gibi acil ihtiyaçlar için sürekli bir çözüm sunan ING Bank, bu kez emeklilerin her ihtiyacını gidermek için düğmeye basıyor. Maaşını ING Bank’a taşıyanlara 3.750 TL’ye varan promosyon ödemeleri gerçekleştiren ING Bank, Turuncu Ekstra ayrıcalıklarıyla emeklileri karşılıyor.

ING, 3.750 TL’ye Varan Emekli Promosyonları Dağıtıyor

Müşterilerine müjdeli haberi vermiş olan ING Bank, emeklilere; “Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 2.750 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını kaçırmayın” sözleri ile emeklilere sesleniyor. Emekli maaşını göre promosyon ödemeleri yapan ING Bank, emekli maaşı 1500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar olan emeklilere 1.850 TL; emekli maaşı 1.500 TL ile 2.500 TL (2.500 TL hariç) arasında olan emeklilere 2.300 TL; emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri olan emeklilere ise 2.750 TL nakit promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Ek 1.250 TL’ye varan promosyonlar kazanma fırsatı da yaratan ING Bank, 3.750 TL’ye varan promosyon vaat ediyor

Emeklileri ING Bank’ta Ek Avantajlar Da Bekliyor

Maaşını sadece 31 Mayıs’a kadar ING Bank’a taşıyan vatandaşların yararlanabileceği yüksek promosyonların yanı sıra banka müşterilerine özel olarak ek emekli avatajları da sağlıyor. ING Bank, bu ek emekli avantajlarını ise; “Ayrıca Maaşını ING’ye taşıyan emekliler 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından harcama koşulu olmadan yararlanıyor. Emekli maaşını taşıyanlara, %2,09’dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi ING’de! Üstelik, kredi tahsis ücreti yok!” ifadeleriyle duyurmuş bulunuyor. Pek çok avantaj ile emeklilerin karşısına çıkan ING Bank’a emekli maaşını taşıtmak için şubeye gitmeye de gerek kalmıyor. Mobil ve internet bankacılığı maaş taşıma işlemini mümkün hale getirmişken; ING Bank’ın avantajlı dünyasından yararlanmak için tek şart 3 yıl boyunca ING’den maaş almayı kabul etmek oluyor.

İlgili Makaleler