Gündem

Emekliler İçin Yok Böyle Bir Fırsat; Tamı Tamına 2.500 TL Nakit Ödeme! Son Gün 30 Nisan; Sadece Başvurmak Gerekiyor…

Türkiye’de yaklaşık 13,5 milyonluk bir nüfusu oluşturan emekliler, maaşlarının asgari ücretin de altında kalmasıyla nedeniyle enflasyonu ilk hisseden kesimlerin başında geliyor. Geçim sıkıntısı günden güne büyüyen emeklilerin imdadına ise, şu sıralar Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma kapsamında üç yıla bir verilen promosyonlar yetişiyor. Öte yandan emeklinin alabileceği en yüksek promosyon tutarı da belli olmuş bulunuyor.

Emeklilerin anlaşmalı olarak maaş aldığı bankalar tarafından ödenen promosyonlar, SGK ile yapılan anlaşma kapsamında üç yıla bir olacak şekilde ödeniyor. Promosyonlardan bankadan emekli maaşı alanlar yaralanabiliyorken; aynı zamanda emekli maaşını ilk kez bir bankaya taşıyacak olan vatandaşlar da yararlanabiliyor. Bankalar arasında rekabeti doğuran bu promosyon yarışında ise, en yüksek nakit ödemelerden birini vaat eden Türkiye İş Bankası, öne çıkmayı başarıyor.

Türkiye İş Bankası’nın Emekli Promosyonları Ödemeleri Devam Ediyor

Emekli müşterilerine çeşitli avantajlar sunan Türkiye İş Bankası, yüksek mevduat hesabı faiz oranlarından; düşük kredi faizlerine kadar pek çok konuda diğer bankalardan daha cazip teklifler ile banka müşterilerine hizmet veriyor. Bunun yanı sıra emekli maaşını ilk kez bankasına taşıyacak olan müşterilerine 30 Haziran’a kadar taşıma işlemini gerçekleştirmesi halinde nakit promosyon ödemeleri sağlanıyor. Emeklinin aldığı maaşa göre promosyon ödemesi gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, 2.500 TL’ye varan nakit promosyon ödemeleri sağlıyor. Bu bağlamda 1.500 TL’den daha düşük emekli maaşı alan yeni banka müşterilerine 2.250 TL promosyon veren Türkiye İş Bankası, 1.500 ile 2.499 TL aralığında emekli maaşı alan yeni banka müşterilerine 2.375 TL; 2.500 TL ve üzeri emekli maaşı alan yeni banka müşterilerine ise 2 bin 500 TL promosyon ödemesi gerçekleştiriyor.

Promosyonlardan Yararlanabilmek İçin Söz Vermek Yetiyor

Bankaya gitmeden dahi kolaylıkla emekli maaşını taşıyabilecek olan vatandaşların yapması gereken tek şey İşCEP mobil bankacılık uygulamasını indirmek ya da Türkiye İş Bankası’nın internet bankacılığına giriş yapmak oluyor. Bir tık ile Türkiye İş Bankası’ndan emekli maaşı almaya başlayabilecek olan vatandaşların artık şubelere gitmesine de gerek bulunmuyor. Öte yandan emekli promosyonlarından yararlanmak isteyene emekli vatandaşların hangi bankaya taşıma işlemini gerçekleştirirse gerçekleştirsin üç yıl boyunca yani 36 ay emekli maaşını taşıdığı bankadan alacağına dair söz vermesi gerekiyor.

İlgili Makaleler