Ekonomi

Emeklinin acil ihtiyacına ilaç olacak promosyon kampanyası geldi: Geri ödemesiz 5 bin TL ödeme anında hesaba yatıyor!

Denizbank emeklilere özel 5.000 TL’ye kadar hediye kazanma kazandıran kampanyasını duyurdu. Önümüzdeki yıl sonuna kadar geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyen emeklinin 3 yıl boyunca DenizBank’a gelerek kalma sözü vermesi yeterli oluyor. Acil nakit ihtiyacına çözüm sunan Denizbank 5.000 TL’ye kadar nakit promosyon kampanyasını duyurdu.

Günümüzde alınan emekli maaşı ile ay sonuna getirebilmek kolay olmuyor. Enflasyon ve dönemin döviz kuru piyasalardaki farklı ürün gruplarına yönelik fiyat artışını tetikliyor. Alım gücünün azaldığı bu günlerde bankaların ortaya koyduğu kampanyalar emeklilerin yüzünü bir nebze olsun güldürüyor. Düşük faizli ihtiyaç kredisi teklifleri ile nakit ihtiyacı kısa sürede giderilirken bir de buna bankaların emeklilere sunduğu geri ödemesiz promosyon kampanyası da ekleniyor.

DENİZBANK PROMOSYON ÖDEMESİNDEN NASIL YARARLANILIR?

Emekliye sunulan geri ödemesiz nakit kazanımından faydalanabilmek için farklı bir bankada bulunan emekli maaş hesabının DenizBank’a taşınması gerekiyor. Alınan ilk emekli maaşının ardından 5.000 TL’ye kadar promosyon rakamı otomatik olarak hesaba tanımlanıyor. Alınan aylık maaş tutarına göre bu rakam değiştirebiliyor. 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü veren tüm Denizbank’lılar bu kampanyayı değerlendirebiliyor.

DENİZBANK PROMOSYON ÖDEMESİ BAŞVURUSU

Emekli maaş promosyonu fırsatından faydalanmak isteyenlerin bağlı bulunduğu banka ile olan sözleşmesini tamamlayarak emekli maaşını DenizBank’a taşıması gerekiyor. İlk kez emekli olacaklar ise e-devlet sisteminde maaşını talep edeceği banka için Denizbank’ı seçmesi yeterli oluyor. İlk kez maaşını alacak olanların ise banka şubelerine gelmesi gerekirken daha önceden farklı bir bankada bulunanların mobil uygulama üzerinden yapacakları başvuru kabul ediliyor.

DENİZBANK PROMOSYON ÖDEME TABLOSU

DenizBank’ın sunduğu geri ödemesiz promosyon kampanyasından faydalanmak isteyenlerin şartları yerine getirmesi gerekiyor. Ardından aşağıdaki ödeme tablosu incelenerek maaş hesabı taşındıktan sonra alınabilecek promosyonlu rakamı incelenebilir:

  • 3.500 TL’ye kadar alınan emekli aylığına 3.000 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL arası alınan emekli aylığına 3.500 TL
  • 7.500 TL – 10.000 TL arası alınan emekli aylığına 4.500 TL
  • 10.000 TL ve üzeri alınan emekli aylığı alana 5.000 TL

İlgili Makaleler