Gündem

Emeklinin Artısı Kredileri Çok Konuşulacak! O Banka Faizleri Dibe Çekti; Artık Ne İhtiyaç Kalacak, Ne De Emekli Evsiz Kalacak! Başvurular İçin…

Düzenli bir gelirleri olması nedeniyle pek çok vatandaşa göre daha kolay kredi alabilen emekliler, bankaların en çok kredi vermeyi tercih ettiği kesim arasında yer alıyor. Bu nedenle de pek çok banka emekli olan müşterilerine daha avantajlı bir hizmet verebilmek için birbiri ile sürekli olarak bir yarış içerisinde oluyor. O bankalardan birisi olan Ziraat Bankası ise, piyasanın en uygun faiz oranlarını sadece emekli müşterileri için sunuyor.

Kendi bünyesinde maaş alan ya da maaşını Ziraat Bankası’na taşıyacak olan müşterilerine özel olarak “Emeklinin Artısı” isimli bir kredi paketi belirlemiş olan Ziraat Bankası, bu kredi paketi altında hem tüketici hem de konut kredisi desteği sunuyor. Vatandaşın imdadına uygun faiz oranları ile yetişen Ziraat Bankası, uygun faiz yetmez deyip, bir de uzun vade ve esnek ödeme seçenekleri sunuyor.

Ziraat Bankası’nda Emeklinin Artısı Dönemi Başlıyor

Sadece emekli müşterilerine özel olarak avantajlı kredi paketlerini sunan Ziraat Bankası, bu kredi paketleri içerisindeki faiz oranlarını dipte tutuyor. Ziraat Bankası’nın verdiği emeklilere özel tüketici kredisi için faiz oranları kredinin tutarına göre belirleniyor. Bu kapsamda 25.000 TL’ye kadar olan kredi tutarlarında faiz oranı olarak yüzde 1,55’i sağlayan Ziraat Bankası, 25.001 TL ve üzeri tutarlar için faiz oranını yüzde 1,69’e çıkarıyor. Bunun yanı sıra emeklilere sıfır konutlar ve ikinci el konutlar için emeklilere özel çok avantajlı konut kredisi paketleri sunan Ziraat Bankası, ev almayı da hayal olmaktan çıkarıyor. Üstelik 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar vade sunan Ziraat Bankası, 50.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 24 aya kadar seçenekleri sağlıyor.

Ziraat Bankası Kredi Geri Ödemelerini Oldukça Makul Tutuyor

Emeklilere sunduğu kredilerin geri ödemelerinde büyük kolaylıklar sağlayan Ziraat Bankası, yüzde 1,55 oranında faiz ve 36 ay vade seçeneği ile çekilecek 20 bin TL’lik bir ihtiyaç kredisinin geri ödemelerini aylık olarak 767,12 TL şeklinde belirlemiş bulunuyor. Aynı şarlar altında yüzde 1,69 faiz oranı ile 40 bin TL değerindeki bir ihtiyaç kredisi için ise Ziraat Bankası’nın istediği aylık ödeme sadece 1.576,38 TL oluyor. Öte yandan 120 aya varan vade seçenekleri ve yüzde 1,29 oranında emeklilere konut kredisi sunan Ziraat Bankası, bu şartlar altında çekilecek olan 100 bin TL bir konut kredisi için aylık geri ödemeleri sadece 1.642,87 TL olarak belirliyor.

İlgili Makaleler