Gündem

Emeklinin Bankası Açıklandı! O Banka Anında 2.000 TL Promosyon Ödemesi Yapıyor! Ek Şart Yok, Sadece Maaşın Taşımak Yetiyor; Son Gün…

Her yıl 13 milyon emekli tarafından yakından takip edilen banka promosyonları, SGK ile anlaşmalı olan bankaların emekli maaşı alan vatandaşlara maaş kullanım ücreti olarak ödediği bir tutar şeklinde açıklanıyor. Üçüncü döneme giren emekli promosyonları, 2022 yılında da pek çok vatandaşın ilgisini çeken ödemeler arasında yer alıyor. Özellikle artan enflasyon ile en çetin mücadeleyi gerçekleştiren 13 milyon emekli ise, kısa süreli de olsa rahatlamak için en yüksek promosyon veren bankalara gözünü dikmiş bulunuyor.

Kurulduğu günden bu yana emekli müşterilerine sağladığı artılar ile öne çıkan bankalardan biri olan Şekerbank, 2022 yılında en yüksek promosyon ödemelerini sağlayan bankalar arasındaki yerini almayı başarıyor. İster SSK, ister Bağ-Kur, isterse Emekli Sandığı’ndan emekli olsun her emekliye promosyon ödeme sözü veren Şekerbank, herhangi bir ek şart talep etmeksizin nakit promosyon ödemelerini gerçekleştirmeye başlıyor.

Şekerbank’ın 2022 Yılı Emekli Promosyon Ödemeleri Dönemi Başlıyor

Geçtiğimiz günlerde 2022 yılı emekli promosyon tutarlarını açıklamış olan Şekerbank, maaşını ilk kez kendi bünyesinden alacak olan tüm emeklilere yüksek tutarlarda promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Emekli olan müşterilerinden sadece üç yıl boyunca maaşını Şekerbank’tan alma sözünü isteyen banka, nakit promosyon ödemelerini de anında sağlıyor. Öte yandan maaşa göre değişen promosyon ödemeleri sağlayan Şekerbank’tan konuyla ilgili gerçekleşen açıklamada ise; “Emekli maaşınızı Şekerbank’a taşıyarak 2.000- TL’ye varan promosyondan faydalanabilirsiniz! SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı maaşınızı taşıyın, Şekerbank’ın size özel sunduğu hizmet ve avantajlarımızdan yararlanın…” ifadeleri yer alıyor.

Şekerbank Promosyon Ödemeleri, Emekli Maaşına Göre Değişiklik Gösteriyor

Birden fazla maaş alan emekli vatandaşlara sadece tek bir promosyon ödemesi sağlayan Şekerbank, emekli promosyon tutarlı için üst limiti 2.000 TL olarak belirlemiş bulunuyor. Promosyon ödemelerini emeklilerin aylık maaş oranına göre gerçekleştiren Şekerbank, emekli maaşı 1.499 TL’ye kadar olan tüm emeklilere 1.500 TL; emekli maaşı 1.500 TL ile 2.499 TL aralığında olan tüm emeklilere 1.750 TL; emekli maaşı 2.500 TL ve üzerinde olan tüm emeklilereyse 2.000 TL nakit promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Sadece üç yıl boyunca maaş alma taahhütnamesini imzalayan vatandaşların yararlanabileceği bu promosyonlar için en yakın Şekerbank şubesine uğramak yeterli oluyor.

İlgili Makaleler