Gündem

Emeklinin bankası belli oldu! Başvuru yapanın hesabına hemen 7 bin 500 TL geçecek! Üstelik geri ödeme bile yok!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile bankalar arasında yapılan anlaşma kapsamında emeklilerin maaşlarını üç yıl boyunca aynı bankadan alması halinde promosyon ödemesi yapılmasına geçtiğimiz yıllarda karar verilmişti. Bu karar doğrultusunda promosyonlarda üçüncü döneme giren bankalar, promosyon tutarlarında imza attıkları 500 TL ile 750 TL aralığını kendi politikaları çerçevesinde yükseltti. Yüksek promosyon veren bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası ise, yeni promosyon tutarını açıkladı.

Promosyonların tutarlarını, temmuz ayında emekli maaşlarına gelen zammın ardından artıran bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, bu ay itibariyle promosyon ödemelerini sürdüreceğini açıkladı. Ekim ayı için promosyon tutarını açıklayan Türkiye İş Bankası, promosyon tutarlarının hemen ardından emekli olan banka müşterilerinin bankasının çatısı altında yararlanabileceğini ayrıcalıkları da tek tek sıraladı. Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın promosyon kampanyasından yararlanmak için son tarih de belli oldu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, EMEKLİ PROMOSYONU ÖDEMELERİ EKİM AYINDA BİTİYOR

Emekli maaşını üç yıl boyunca Türkiye İş Bankası’na taşıyacak olan vatandaşlara seslenen banka, yayınladığı duyuruda; “1 Eylül 2022 – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor” diyerek, promosyonlardan yararlanabilecek olan son tarihin 31 Ekim 2022 olduğunu belirtti. Türkiye İş Bankası’nın duyurusunun devamına göre, maaş aralığı 1.499 TL’ye kadar olan emeklilerin 5 bin TL; maaş aralığı 1.500 TL ile 2.499 TL arasında olan emeklilerin 6 bin 250 TL; maaş aralığı 2.500 TL ve üzeri olan emeklilerin ise 7 bin 500 TL emekli promosyonu ödemesi alacağı öğrenildi. Halihazırda emekli maaşı alan kişilere promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içerisinde promosyonları ödeyen Türkiye İş Bankası, yeni maaş alacak olan kişilere ise ilk maaş ödemesini takiben 3 iş günü içerisinde promosyon ödemesi gerçekleştireceğini duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, EMEKLİ AYRICALIKLARI KAMPANYASI ARALIK AYINDA SON BULUYOR

Promosyon uygulamasından bağımsız olarak emekli aylığını taşıyanlara pek çok avantaj sunan Türkiye İş Bankası, bu avantajları, 31 Aralık 2022 tarihine kadar sunmaya devam edeceğini duyurdu. Bu ayrıcalıklar kapsamında; Maximum Kart ve ek kartları için yıllık ücret almayan Türkiye İş Bankası, İşCep’ten ücretsiz ve sınırsız olarak havale yapabilmeyi mümkün hale getirdi. Aynı zamanda emeklilerin yapacağı EFT’lerden herhangi bir ücret talep etmeyen Türkiye İş Bankası, farklı ATM’lerden her ay iki kere olmak üzere ücretsiz para çekme hakkı tanımaya başladı. Ayrıca Türkiye İş Bankası, bankasından maaş alan emekli müşterilerine özel kedi kampanyaları düzenleyeceğini de duyurdu.

İlgili Makaleler