Ekonomi

Emeklinin Gözdesi TEB’ten Dev Hamle; Sadece Emekli Promosyonu Değil, Emeklilere Promosyonlara Ek 2.500 TL Daha Ödeme Yapılacak! Ayrıntılar…

Ek bir gelir oluşturması açısından 13 milyon emeklinin önem verdiği promosyon ödemeleri, 2022 yılı için de hesaplara geçmiş bulunuyor. Sabit banka müşterileri için üç yıla bir gerçekleştiren promosyon ödemeleri, maaşını başka taşıyan emekliler için ise ilk maaşı ile birlikte yine 3 yıllık olacak şekilde ödeniyor. Promosyon tutarlarında bankalar arasındaki yarış devam ederken; TEB’in yeni duyurduğu ek promosyon ödemeleri, emeklilere 2.500 TL daha kazandırıyor.

Gelişmiş bankacılık hizmetleri ile sektörün lider bankalarından biri olan TEB, bugün itibariyle emeklilerin gözdesi olma yolunda da ilerliyor. Emeklilere özel olarak EFT, Havale ve FAST gibi işlemlerden herhangi bir komisyon talep etmeyen TEB, verdiği nakit emekli promosyonlarında çıtayı 2.750 TL’ye kadar çıkarmışken; şimdi de emeklilere ek bir şart ile 2.500 TL ödemeler yapmaya başlamış bulunuyor.

TEB’te Emekliler Hep Kazanıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu, kısaca SGK ile gerçekleştirdiği protokol kapsamında bankasından maaş alan emeklilere promosyon ödemeleri vermeye devam eden TEB, bu sene çıtayı oldukça yükseğe koyan bankalar arasında yer alıyor. Maaşa göre promosyon ödemeleri gerçekleştiren TEB, maaşını taşıdıktan sonra otomatik fatura talimatı verilmesi halinde ek olarak 2.000 TL’ye varan promosyon ödemeleri yapıyor. Yani emekli aylığı 2.500 TL üzerinde olan her vatandaş, maaşını TEB’e taşıdıktan sonra, üç yıl boyunca TEB’ten maaş almaya söz vermesi halinde nakit 750 TL, maaşını taşıdıktan sonra otomatik fatura ödeme talimatı vermesi halindeyse ek 2.000 TL olmak üzere toplamda 2.750 TL promosyon almaya hak kazanıyor. Üstelik TEB’in emeklilere ödediği promosyonlar bununla da sınırlı kalmıyor.

TEB’te Her Refarans 250 TL

Bu dönemin popüler kampanyalarından biri olan referans kampanyası TEB’te de bulunuyor. Bu kapsamda TEB’e emekli yakını getiren ve bu yakınına referans olan herkes kişi başı 250 TL promosyon ödemesi almaya hak kazanıyor. TEB’in “yakınını getir” kampanyası kapsamında ödediği bu promosyonlar ile ilgili gerçekleştirdiği duyuruya göre, her bir emekli 10 kişiye kadar referans olabiliyor. Yani bir TEB emeklisi bu kampanyadan 2.500 TL’ye varan promosyonlar kazanma fırsatını yakalıyor. Her iki promosyonu alacak olan TEB’liler ise, 5.250 TL’ye kadar promosyon kazanma şansı elde ediyor.

İlgili Makaleler