Ekonomi

Emekliye nakit promosyon ödemelerinde bankalar zamları duyurdu! En yüksek promosyon ödemesi hangi bankada?

Emekli vatandaşlar uzun bir süredir Temmuz ayında yapılacak olan maaş düzenlemesini bekliyordu. TÜİK, Haziran ayı enflasyon verilerini açıkladı ve bununla birlikte memur ve emekli maaş zam oranları da belli oldu. Zam oranlarının belirlenmesi ile birlikte emekli maaşlarında %42 oranında artış yaşandı. Emekli maaşlarının artmasıyla birlikte, emekli maaşını kendi bankalarına getirmeleri karşılığında nakit promosyon ödemesi yapan bankalar da sundukları promosyon tutarlarını yükseltti. Bununla birlikte birçok bankada emekli maaş müşterilerine ödenene karşılıksız nakit promosyonları 3.500 – 4.000 TL seviyelerine yükseldi. Peki emeklilere en uygun promosyonu hangi bankalar veriyor? İşte detaylar…

Emekliye Nakit Promosyon

Emekli vatandaşların maaşlarını 3 yıl taahhüt ile ilgili bankaya taşıması karşılığında birçok banka, maaş tutarına göre emekli promosyon ödemesi yapıyor. Nakit olarak sunulan bu ödemeler birçok banka tarafından yapılırken, emekli maaş zammı ile birlikte birçok banka da bu ödemeleri yükseltti. Yeni sistemde artık maaşını ilgili bankaya taşıyan emekli maaş müşterilerine 5.000 TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

Garanti BBVA Nakit Promosyon Ödemeleri

Emeklilere en yüksek promosyon ödemesini yapan bankalar arasında bulunan Garanti BBVA, maaş tutarına göre emekli vatandaşlara 3.500 TL, 4.250 TL ve 5.000 TL tutarlarında ödemeler gerçekleştiriyor. 31 Temmuz 2022 tarihine kadar devam eden başvuru tarihlerinde başvuruda bulunan ve şartları karşılayan emekli vatandaşlar bu ödemelerden yararlanabiliyor.

İş Bankası Nakit Promosyon Ödemeleri

Emeklilere, maaşlarını 3 yıl taahhüt ile taşımaları karşılığında nakit promosyon ödemeleri yapan bankalar arasında bulunan İş Bankası da benzer şekilde 5.000 TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi yapıyor. 27 Haziran – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, maaş tutarlarına göre yapılan ödemeler 5.000 TL’yi bulabiliyor.

İlgili Makaleler