Ekonomi

Emekliye Promosyon Müjdesi ! Yıl İçinde Toplam 4 Bin 500 Lira Ek Ödeme

Milyonlarca emekliye müjde geldi. Bu bağlamda emekli vatandaşlara 2 bin 500 liraya varan promosyon ödemesi yapılacağı ifade edilirken yıl içinde toplam ek gelir 4 bin 500 liraya ulaşacak.

Emekliye müjde niteliğinde bir haber geldi. Buna göre alınan promosyon için verilen sürenin sonuna gelindi ve bankalar müşteri yarışına girerek yeniden promosyon düzenlemesi için kolları sıvadı.

Bankalar tarafından emekliye promosyon kapsamında çeşitli çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar kapsamında Tür Ekonomi Bankası yani TEB tarafından önemli bir çalışma yapıldı. Bu çalışma kapsamında verilecek olan promosyon tutarı kısmen belirlendi.

Ancak bu promosyondan faydalanabilmek için emekli vatandaşların banka tarafından belirtilen şartları karşılamaları gerekiyor. Buna göre emekliye promosyon düzenlemesinde ‘3 yıl maaşımı sizden alacağım’ taahhüdünü vererek promosyondan yararlanılabilir.

2500 LİRA PROMOSYON

Ayrıca 2 adet otomatik fatura ödeme talimatını verildiğinde promosyondan yararlanılabiliyor. TEB tarafından sağlanacak olan promosyon tutarı ise 1000 (bin) lira olarak belirlendi. Bunun yanı sıra emekliler TEB’e kazandıracağı her bir emekli için 150 TL ödeme alabilecek. 10 arkadaşını getirme sınırı olan uygulamada toplamda 1500 lira ek ödeme yapılabilecek ve promosyon tutarı 2500 liraya çıkacak.

Emekliye yapılacak olan bununla da sınırlanmıyor. Emeklilere bu yıl için Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı olmak üzere iki bayramda biner lira ikramiye verilecek. Toplamda 2 bin lira daha ek ödeme yapılmış olacak. Bir önceki ikramiyede emeklilere bin lira yatırıldı ancak bu sene ne kadar zam yapılacağı henüz kesinleşmedi.

Emekliye Ödeme
Emekliye Ödeme

TOPLAMDA 4 BİN 500 LİRA ÖDEME

Sadeleşmiş tutara göre emekliye yıl içinde toplam 4 bin 500 lira ek ödeme yapılacağı görünüyor. Bu konu hakkında herhangi bir gelişme olduğunda okuyucularımızı sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Promosyon tutarından memnun musunuz? Bayram ikramiyesine ne kadar zam yapılmasını istersiniz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünden belirtebilirsiniz.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir