Ekonomi

Emekliye promosyon ödemesinde yıl sonu fırsatı duyuruldu: İlk kez emekli olacaklar başvurduğunda 7.500 TL hesaba yatacak!

İş Bankası emekli promosyon kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi emekli maaş hesabını taşıyan tüm emeklilere tanımlanacak. Şubeye gitmeye gerek kalmadan dijital uygulama üzerinden başvuru şartları karşılandığında promosyon tutarı anında hesaba tanımlanacak. Aylık alınan maaş üzerinden yapılan hesaplama doğrultusunda belirlenen rakam otomatik olarak kişinin başvuruda bulunduğu müşteri hesabına yatırılacaktır.

İŞ BANKASI 7.500 TL PROMOSYON  BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İş Bankası emekli promosyon kampanyaları Aralık ayında da devam ediyor. 31 Aralık tarihine kadar geçerli 7.500 TL’den faydalanmak isteyenlerin mobil uygulama üzerinden başvuru yapması yeterli oluyor. Bankamatik ve şubeye gitmeye gerek kalmadan internet üzerinden İş Bankası internet sitesi ya da İŞcep uygulaması aracılığı ile emekli maaşı taşıma işlemi tamamlanıyor. Üstelik tüm bu işlemlerin yanı sıra emekliye özel düşük faizli ihtiyaç kredisi teklifi de sunuluyor.

İŞ BANKASI 7.500 TL PROMOSYON KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Emekli maaşına ilk kez alacaklar SGK İl Müdürlüğü üzerinden bireysel başvuruda tercih edilecek banka için İş Bankasını seçmesi yeterli oluyor. Ardından İş Bankası internet şubesi ya da müşteri hizmetleri hattı aranarak promosyon başvurusunda bulunulabilir. İlk kez emekli olacakların bankaya giderek başvurusunu iletmesi gerekirken daha önceden emeklilik hesabı bulunanların bankaya gitmesine gerek yoktur.

Online ortamda emekli promosyonundan faydalanmak isteyenlerin uygulama sırasında takip etmesi gereken promosyon başvuru aşamaları şunlardır:

  • İşCep uygulamasına giriş yapılır.
  • “Başvurular” kategorisine gelinir.
  • “Emekli maaş işlemleri” alımına tıklanır.
  • Alt kategoride yer alan “promosyon başvurusu” seçeneği işaretlenir.
  • Aynı kategori üzerinden “maaş taşıma ve talimat verme alanı” kullanılabilir.
  • Şubesiz e-devlet üzerinden banka değiştirme seçeneğinden de faydalanım sağlanabilir.

İŞ BANKASI 7.500 TL PROMOSYON ÖDEME TABLOSU

2022 yılı içerisinde Aralık ayına özel sunulan 7.500 TL promosyon kampanyasından faydalanmak isteyenlerin 3 yıl boyunca İş Bankası’nda kalma sözü vermesi gerekiyor. Alınan aylık maaş tutarına göre promosyon rakamı değişebiliyor. Aşağıdaki tablo incelenerek başvuru sonrası alınabilecek promosyon tutarı hakkında bilgi sahibi olunabilir:

  • 3.500 TL’ye kadar alınan aylık maaşa 4.500 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL arası alınan emekli maaşına 5.250 TL
  • 7.500 TL – 10.000 TL arası alınan emekli maaşına 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üzeri alınan emekli maaşına 7.500 TL

İlgili Makaleler