Özel sektör İş İlanları

En az lise mezunu 216 sözleşmeli personel alımı yapılacak!

Resmi Gazete üzerinden Gazi Üniversitesi bünyesine sözleşmeli personel alımı ilanına yayınladı. Yayımlanan ilana göre, Gazi Üniversitesi bünyesine en az lise mezunu toplam 216 sözleşmeli personel alımı yapılacağı bilgisi yer alıyor. Detaylar işte sizlerle...

Hemşire, Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli başta olmak üzere birçok kadro için personel alım ilanı yayınlayan Gazi Üniversitesi, personel alımları için gerekli şartlar tek tek açıkladı. Peki personel alımları için başvuru şartları neler? Başvuru işlemleri nereye yapılacak? Tüm soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Personel alımları hangi kadroda yapılacak?

Başvuru değerlendirmeleri KPSS puan sıralaması baz alınarak yapılacak olan, personel alımları aşağıda yer alan branşlar üzerinden yapılacak.

Lise Mezuniyet gerektiren kadrolar şu şekilde;

  • 2 Hasta Bakıcı, 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Hemşire, 4 Teknisyen, 2 Gassal, 24 Destek Personeli

Lisans Mezuniyet gerektiren kadrolar şu şekilde;

  • 1 Mühendis, 1 Çözümleyici, 2 Diyetisyen, 1 Eczacı, 1 Biyolog, 1 Sağlık Fizikçisi, 1 Psikolog, 76 Hemşire

Ön Lisans Mezuniyeti gerektiren kadrolar ise şu şekilde;

  • 11 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Tekniker, 3 Laborant, 24 Büro Personeli, 54 Sağlık Teknikeri

Söz konusu alımlar, mezuniyete göre yapılacak değerlendirme kapsamında, en yüksek puandan başlayarak, en düşük puana kadar yer alan sıralama şekilde yapılacak.

Personel alımları için başvuru şartları neler?

Gazi Üniversitesi bünyesine katılarak, istihdam sağlamak isteyen adaylardan, genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. Maddesindeki şartlar talep edilecektir. Bu kapsamda da, adayların, T.C vatandaşı olması, Kamu haklarından mahrum olmaması ve aynı zamanda da, görevini yapmasına engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmaması şartı aranmaktadır.

Ayrıca, adayların yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alınması ve herhangi bir suç hükümlünün bulunmaması gerekmektedir.

Erkek adaylar ise askerliğini yapmış ya da askerlik ile ilişiğinin bulunmaması gibi şartlar talep edilecektir.

Başvuru şartlarını taşıyan kişiler, Başvuru işlemlerini, Gazi Üniversitenin resmi internet adresi başvuru için gerekli belgeleri 22 Aralık 2023 tarihine kadar yükleyerek başvuru işlemlerini tamamlayabilir.

Personel alımları için daha kapsamlı bilgileri ve aşağıda yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://personelilan.gazi.edu.tr/ilan/detail/7kofirzhksuck7a

İlgili Makaleler