Ekonomi

En Uygun Krediyi Veren Banka Hangisi? İşte Vade ve Faiz Oranları

Kamu bankaları tarafından kredi kampanyaları başlatıldı. Bu kredi kampanyaları arasında en çok talep göreni konut kredileri oldu. Ayrıca özel bankalar tarafından da konut kredisi kampanyası duyuruldu. Peki en uygun krediyi hangi banka veriyor?

Kamu bankaları tarafından çeşitli kredi kampanyaları duyuruldu. Bu kredi kampanyaları içinde uygun konut kredisi de bulunmaktadır. Kamu bankaları tarafından başlatılan konut kredisi kampanyalarına özel bankalar da katıldı. Bu konut kredisi kampanyaları sıfır ve ikinci el konutlar için geçerli olmaktadır.

Kamu bankaları kadar düşük faiz seçeneği sunulmasa da alternatif konut kredisi kampanyalarına da yoğun ilgi devam ediyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından peş peşe konut kredisi kampanyaları duyuruldu. Bu kampanyalar kapsamında vatandaşlara 180 aya varan vade seçenekleri ve yüzde 0,64 faiz oranı ile kredi veriliyor. Peki en uygun krediyi veren banka hangisi?

EN UYGUN KREDİYİ HANGİ BANKA VERİYOR

ING Bank’ın konut kredisi kampanyasında faiz oranı 0.79 olarak belirlenirken ilgili kampanyada 120 ay vade seçeneği öne çıkıyor. Bunun yanı sıra Akbank konut kredisi kampanyası kapsamında bir açıklama yapıldı. Akbank tarafından yapılan açıklamada 0.85 faiz oranının belirlendiği en yüksek 120 ay vade seçeneği getirildiği vurgulandı.

Bunun yanı sıra Garanti BBVA kiracıya Mortgage uygulamasında 3 ay ile 240 ay vade seçenekleriyle 0.86 faiz oranı belirlenerek kredi imkanı sunuyor.

TEB konut kredisi faiz oranında ise 1.10 faiz göze çarparken, 3 ay ile 120 ay arasında vade seçenekleri görülüyor. Konut kredisi kampanyalarıyla ilgili detaylı bilgilendirmeye ilgili bankaların resmi sayfalarından erişim sağlanabiliyor.

İlgili Makaleler