Ekonomi

Enpara.com POS linkini paylaşanlara 1.000 TL’ye kadar hediye veriyor!

Covid19 döneminde bankalar müşterilerinin ilgisini çekebilmek ve rahat bir nefes almalarını sağlamak adına kampanyalar duyurmaya devam ediyor.  Kampanyalar ve ödüller müşterilerin dikkatini çekiyor. Promosyon ödemelerinde, düşük faizli kredilere, hediye ödemelerinden, bedava alışverişlere kadar çeşitli imkanları sunan bankalara bir yenisi daha eklendi. Masrafsız dijital banka olarak hayatımıza giren Enpara.com resmi web sayfası üzerinden yaptığı açıklamada yeni kampanyasının detaylarını duyurdu. Enpara.com 1.000 TL’ye kadar ödül dağıtacağını duyurdu. Peki Enpara.com’ dan nasıl ödül kazanılacak?

Enpara.com; Enpara POS’ u tavsiye eden müşterilerine 1.000 TL’ye kadar hediye ödül vereceğini açıkladı. Her bir işletme için 100 TL ödeme yapıldığını duyuran banka, işletmeleri bankacılık masraflarından kurtardığını açıkladı.

HER BİR İŞLETME İÇİN 100 TL ÖDEME

Enpara.com1.000 TL ödül için: “Tavsiyelerinizle Enpara.com POS kullanmaya başlayan her bir işletme için size 100 TL ödül verirken, onları da POS ve diğer bankacılık masraflarından kurtarıyoruz. İşletmelerle bankanın başvuru linki paylaşarak toplam 1.000 TL’ye kadar ödül kazanabilirsiniz” açıklamasında bulundu.

Kampanyadan yararlanmak ve hediye 1.000 TL ödül almak isteyenler için detayları aktaran Enpara.com hediye kazanabilmek için yapılması gerekenleri şu şekilde açıkladı:

  • Enpara.com Mobil cep şubesinden “Bizi tavsiye edin” linkine girmeniz ve “Tanıdığım işletmelere (Enpara.com POS için)” seçeneğini seçmeniz,
  • Ardından Enpara.com POS başvuru linkini paylaş butonunu kullanarak WhatsApp, SMS veya E-posta yoluyla tanıdığınız işletme sahipleri/yetkilileri ile paylaşmanız,
  • Son olarak ilgili işletme sahibinin/yetkilisinin gönderdiğiniz linki kullanarak başvuru yapması, başvurunun onaylanması durumunda yapılacak POS kurulumu sonrasındaki ilk bir ay içinde Enpara.com POS üzerinden en az üç satış işlemi gerçekleştirilmesi yeterli.

Kampanya boyunca her ay kazandığınız ödül tutarı, bir sonraki ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.

Başvurmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

Enpara.com 1000 TL hediye dağıtıyor

İlgili Makaleler