Magazin

Erkan Petekkaya’nın Fransa’da Başına Gelmeyen Kalmadı! Önce Acıdı Saldı, Sonra Yeniden Yakaladı! “Vah Ki Ne Vah”

Bir süredir ekranlara verdiği aranın acısını çıkartırcasına arka arkaya yapımlarda boy göstermeye başlamış olan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, geçtiğimiz günlere düzenlenen Cannes Film Festivali’ne katılmak için Fransa’ya gitti. Fransa’da kapkaça uğradığı öğrenilen Erkan Petekkaya’nın o anları anlattığı videosu binlerce kişi tarafından izlendi.

Fransa sokaklarında gezerken ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın başına kelimenin tam manasıyla gelmeyen kalmadı. Festivalin ardından kapkaça uğrayan Erkan Petekkaya, Fransa sokaklarında kovaladığı hırsız ile arasında yaşananları anlattı. Kısa süre içerisinde viral hale gelen Erkan Petekkaya’nın kapkaç anını anlattığı video sonrası sosyal medya kullanıcıları Petekkaya’nın telefonu ve parasını kaptırıp kaptırmadığını merak etmeye başladı.

Erkan Petekkaya Kapkaça Uğradı

Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Sadi karakteri ile inanılmaz bir beğeni toplayan Erkan Petekkaya’nın Fransa gezisinde başına gelmeyen kalmadı. Yoğun bir set dönemi geçiren Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizisinin finalinin ardından soluğu dinlenmek ve Cannes Film Festivali’nde bulunmak için Fransa’da aldı. Düzenlenen Cannes Film Festivali için Fransa’ya giden Erkan Petekkaya, festival alanından ayrılıp, otele dönerken, akıllara gelmeyecek bir olay ile karşılaştı. Festival alanından ayrıldığı esnada hırsızın hedefinde olduğunu fark etmeyen Erkan Petekkaya, birkaç yüz metre ilerledikten sonra kapkaça uğradı. Hırsız ile arasında aksiyon film sahnelerini aratmayacak cinsten bir kovalamaca yaşayan Erkan Petekkaya, o anları kendi Instagram hesabından anlattı.

Erkan Petekkaya, Hırsızın Peşini Bırakmadı

Yaşadığı kapkaççılık anlarını çektiği bir video ile takipçileri ile paylaşan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, kendisinin gösterdiği performans için; “100 metrede dünya rekoru kırdım galiba, yakaladım” ifadelerini kullandı. Kapkaççı ile arasında geçen diyalogları da takipçileri ile paylaşan Erkan Petekkaya, kapkaççıyı yakaladıktan sonra yaşananları anlattı. Erkan Petekkaya’nın konuyla ilgili açıklamalarında; “Önce uğraşmak istemedim karakol falan, 50 Euro verdim. ‘Ver telefonumu’ dedim. 100 Euro istedi, 100 Euro verdim. Yine kaçmaya kalktı” ifadeleri yer aldı. Ardından kapkaççının peşini bırakmadığını söyleyen Erkan Petekkaya, kapkaççıyı yakalamayı da telefonu ve parasını da geri almayı başardığını duyurdu. Kapkaççıyı yakaladıktan sonra onu etkisiz hale getiren Erkan Petekkaya, kapkaççıyı Fransız polisine teslim etti.

İlgili Makaleler