Magazin

Erşan Kuneri İçin Beklenen Tarih Geldi! Cem Yılmaz Paylaştı, Ortalık Karıştı: Erşan Kuneri Ne Zaman Başlayacak, Nerede Yayınlanacak?

Bir süredir dizi seyircisinin büyük bir heyecan ile beklediği Cem Yılmaz imzalı Erşan Kuneri dizisi için beklenen tarih geldi. Cem Yılmaz’ın paylaşımı ile ortaya çıkan Erşan Kuneri’nin yayın tarihinin ardından konusu ve oyuncu kadrosunda yer alacak olan isimler de tamamıyla ortaya çıktı. Öte yandan Erşan Kuneri’nin yayınlanan ilk tanıtım fragmanı ise, sosyal medyada çok ses getirdi.

Cem Yılmaz’ın Netflix Türkiye için hazırladığı ve bir süredir dizi seyircisinin çekim aşamalarını yakından takip ettiği Erşan Kuneri dizisinden ilk fragman yayınlandı. Cem Yılmaz’ın paylaşımı ile sosyal medya platformlarına giriş yapan Erşan Kuner’in ilk tanıtım fragmanı, sadece saniyeler içerisinde milyonlarca kez izlendi. Erşan Kuneri filminin yayın tarihi de bu fragmanın ardından netleşti.

Erşan Kuneri, Netflix İçin Geri Sayıma Başladı

Daha önce yine Cem Yılmaz imzalı olarak seyirci karşısına çıkan ‘G.O.R.A.’ ile ‘Arif V 216’ filmlerinde yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başındaki yaşamına ışık tutmaya hazırlanan Erşan Kuneri için ilk tanıtım fragmanı dizinin mucidi Cem Yılmaz’dan geldi. Cem Yılmaz ile birlikte Netflix’in sosyal medya hesaplarından paylaşılan tanıtım fragmanı için; “Kuneri Film sunar: Yedi film birden” tanımlaması da kullanıldı. Yayınlanan fragmana göreyse; Cem Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı Erşan Kuneri’nin oyuncu kadrosunda Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Zafer Algöz ve Merve Dizdar gibi isimlerin de yer alacağı ortaya çıktı.

Erşan Kuneri’nin Yayın Tarihi Belli Oldu

G.O.R.A filminde Bob Marley Faruk ile film çekimi gerçekleştirmek üzereyken hapishaneye düşen erotik sinema yapımcısı Erşan Kuneri’nin hapishaneden çıktıktan sonraki yaşamına ışık tutacak olan Erşan Kuneri isimli dizi, Alev, Altın Oran, Mami, Seyyal, Tumtum, Feride ve Payro Kemal’i bir araya getirerek çekmeye çalışacağı bir sinema macerasını ekranlara taşıyacak. İki yılda birbirinden farklı yedi film üreten Erşan Kuneri ve arkadaşlarının macerasını konu alacak olan Erşan Kuneri, 13 Mayıs’ta Netflix izleyicisi ile buluşacak. Erşan Kuneri’nin ilk sezonu 8 bölüm birden seyirci karşısına aynı gün çıkarılacak. Erşan Kuneri’nin ikinci sezon onayını alıp almayacağı ise, yayınlanan ilk sezonunun hemen ardından belli olacak.

İlgili Makaleler