Gündem

Erşan Kuneri’nin Galası Yapıldı! Dizi Netflix’te Bugün Yayınlanmaya Başlayacak!

Cem Yılmaz’ın yeni dizi Erşan Kuneri’nin galası yapıldı. Dizi, dünyaca ünlü internetten dizi ve film izleme platformu olan Netflix’te yayınlanacak. Usta oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi, mayıs ayında platformda yerini alacak.

Dizi ve film severlerin en çok takip ettiği yapımlardan birisi Erşan Kuneri oldu. Yapımcılığını Cem Yılmaz’ın üstelendiği bu dizi uzun zamandır merakla bekleniyor. Netflix’te yayınlanacak dizinin türü durum komedisi olacak ve 13 Mayıs tarihi itibarı ile Netflix kullanıcıları tarafından izlenebilecek.

Bugün Yayında

Cem Yılmaz’ın dizisi için geçtiğimiz günlerde özel olarak bir fragman hazırlanmıştı. Özel bir açıklama ile yayınlanan fragman, ‘Kuneri Film Sunar: Yedi Film Birden’ adı ile paylaşılmıştı. Kısa sürede büyük ilgi gören fragman sonrasında, dizi seveler Erşan Kuneri’nin yayınlanacağı günü iple çekmeye başlamıştı. Beklenen gün geldi, Erşan Kuneri bugün itibarı ile Netflix platformundan izlenebilecek.

Merakla Bekleniyordu

Dizinin kahramanı Erşan Kuneri, karşımıza Cem Yılmaz’ın GORA filminde çıkmıştı. Filmde yan karakterlerden biri olmasına rağmen, oldukça beğenilen karakter için ayrı bir dizi çekildi. Erşan Kuneri’nin  2 saatlik bir film olarak çıkması beklenirken, 5 – 6 saatlik bir dizi olarak çekildi. Dizinin aynı zamanda senaristi ve yönetmeni de olan Cem Yılmaz’ın, Erşan Kuneri’nin hikayesini kısaltmak istemediği için dizi olarak çekildiği söyleniyor. Dizinin çekimleri 2021 yılının Eylül ayında tamamlandı.

Erşan Kuneri’nin Konusu

Netflix’te bugün izleyici ile buluşacak dizi, Erşan Kuneri adında bir yönetmenin hikayesini anlatıyor. Erotik film yönetmeni ve yapımcısı Erşan Kuneri’nin film çekme macerasını anlatan yapım, 70’lerde geçiyor.

Erotik sinemanın ünlü ismi Erşan Kuneri hapisten çıkar ve artık daha farklı türlerde filmler çekmek istediğine karar verir. Film sektöründen eski arkadaşlarını toplar ve iki yıl içerisinde 7 farklı türde 7 film çeker. Filmler arasında korku filmleri, süper kahraman filmleri, orta çağ aksiyon filmleri, İran sineması, buram buram toprak kokan Anadolu filmleri bulunmaktadır.

Dizi, ilginç konusu kadar usta oyuncu kadrosu sebebiyle de bu kadar ilgi görüyor. Dizide Cem Yılmaz’ın yanı sıra Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahikaya ve Uraz Kaygılaroğlu gibi yıldız oyuncular var.

 

İlgili Makaleler