Gündem

Eski Bakanın Ve Eşinin Corona Virüs Testleri Pozitif Çıktı

İzmir'in Tire ilçesinde ikamet eden CHP'li eski bakan Halil Çulhaoğlu ve eşi Ayfer Çulhaoğlu'nun yaptırdıkları corona virüs testinin sonuçları pozitif çıktı ve sebebinin çalıştıkları eczaneden kaynaklı olabileceğini söyledi.

CHP’li eski bakan Halil Çulhaoğlu ve eşi Ayfer Çulhaoğlu’nun yaptırdıkları corona virüs testinin sonuçları pozitif çıktı. Çulhaoğlu, nasıl hastalık kaptığına dair”Geçtiğimiz gün Tire’de Corona Virüs sebebiyle hayatını kaybeden vatandaş, 20 Mart’ta eczaneye gelmişti. Bir reçete verdi. Elimde eldiven vardı ama acaba ondan mı bulaştı diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, CHP’li Tire Belediyesi Meclis Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Halil Çulhaoğlu ile eşi Ayfer Çulhaoğlu’nun corona virüs testlerinin pozitif çıktığı ve bu yüzden de karantinaya alındıkları ifade edildi.

İzmir’in Tire ilçesinde eczacılık mesleğini icra eden Çulhaoğlu, DHA’ya yaptığı açıklamada,yakın bir zamanda corona virüs nedeniyle vefat eden bir vatandaşın 20 Mart 2020 tarihinde eski Bakanın eczanesine geldiği öğrenildi ve kendisinin de bu yüzden hastalık kapmış olabileceğini düşündüğü söylendi.

HERKESİN DUALARINA İHTİYACIMIZ VAR

Çulhaoğlu, “Eşimde ve bende Corona Virüs testi pozitif çıktı. Şu anda sağlık durumumuz iyi. Geçtiğimiz gün Tire’de Corona Virüs sebebiyle hayatını kaybeden vatandaş, 20 Mart’ta eczaneye gelmişti. Bir reçete verdi. Elimde eldiven vardı ama acaba ondan mı bulaştı diye düşünüyorum. O kadar dikkat ediyoruz ama çok bulaşıcı bir hastalık maalesef. Eczaneye de çok az gitmeme rağmen, o gün piyango bize vurdu” diye konuştu.

Çulhaoğlu, eşiyle birlikte evde karantinada olduklarını ve tedavilerine başlandığını söyleyerek şunları ekledi:

”Tedavimiz sürüyor. Doktorumuz ilgileniyor. İlaçlarımızı içiyoruz. Dua ediyoruz. Herkesin de dualarına ihtiyacımız var. Önlem almak çok önemli. Yetkililerin tüm önerilerini dikkate alın. Ben çok dikkatli davrandığımı düşünüyordum ama bana da bulaştı. Herkese bulaşabilir. Evden kesinlikle çıkmamız gerekiyor. Bana bulaşmaz demeyin, evden kesinlikle çıkmayın.”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir