Ekonomi

Esnaf ve ev hanımlarına kazandıran alışveriş teklifi! Aylık gıda alışverişine 300 TL hediye edilecek!

Bankaların belirli dönemlerde gıda alışverişine sunduğu kampanyalar ekstra indirim kazanım fırsatı sunuyor. Ziraat Bankası Aralık ayına özel 300 TL’ye kadar bankkart lira kazandıran kampanyasını duyurdu. Yalnızca toplu gıda alışverişlerinde geçerli olan kampanyadan bireysel müşteriler dışında esnaf ve bakkallarda faydalanabilecek.

TOPLU GIDA ALIŞVERİŞİNE 300 TL KAZAN KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Ziraat Bankası’nın Metro markete özel başlatmış olduğu kampanya tek seferde yapılacak 1.500 TL ve üzeri alışverişi geçerli oluyor. İlk alışverişte 150 TL ikincisinde ise 300 TL bankkart lira kazandırıyor.

Kampanya 21 Aralık tarihinde sona erecek olup yalnızca Metro marketlerden yapılacak toplu gıda alışverişinde geçerli oluyor. Ziraat Bankası banka kartı kullanıcıları bağlı bulunan hesabı üzerinden kampanyaya katılım sağladığında fırsat aktif hale getiriliyor.

TOPLU GIDA ALIŞVERİŞİNE 300 TL KAZAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Ziraat Bankası’nın başlattığı kampanyadan faydalanmak isteyenlerin bankkart mobil uygulamasını cep telefonuna indirmesi gerekiyor. Mobil uygulama içerisinde yer alan ilgili kampanyaya gelerek “Kampanyaya katıl” butonuna tıklamak yeterli oluyor. Bunun yanı sıra cep telefonunun mesaj kısmını kullanarakta kampanyaya katılım sağlanabilir. METRO yazıp 4757′ye kısa mesaj gönderenler kısa sürede sunulan faydadan yararlanabilir. Kampanyaya katılım sağlandıktan sonra alışveriş tutarının gerçekleştirilmesi gerekir.

TOPLU GIDA ALIŞVERİŞİNE 300 TL KAZAN KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanya dönemi devam ederken katılım sağlandıktan sonra kazanılan tüm bankkart liralar 28 Aralık tarihinde hesaba yüklenir. Yalnızca Metro marketlerde kullanılabilir. Kullanılmadığında 1 Şubat tarihinde hesaptan geri alınacaktır. Bankkart POS ile yapılan harcamalar dikkate alınır. Tütün alışverişi, kontör yüklemeleri sürece dahil değildir. Ek kart ile yapılacak her harcama asıl karta yansıtılır.

Ziraat Bankası bireysel kart kullanıcıları için geçerli olan kampanya iptal ya da iade durumunda hesaptan geri alınır. Peşin ödemeler ve gıda dışındaki taksitli ödemeler için geçerliliğini korur. Ziraat Bankası başlattığı 300 TL bankkart lira hediye kampanyası kapsamındaki tüm hakları kendinde saklı tutar.

İlgili Makaleler