Magazin

Esra Erol’un Caner’inden Kötü Haber Geldi: Hastaneye Gitti! Her Şey Ortaya Çıktı! “Esra Erol’da Caner Hastalığı Ne?” Kendisi Açıkladı!

Geçmişte katıldığı “Gelinim Olur Musun?” yarışmasında Tülin Koca ile yaşadığı aşkla ünlenen Caner Toygar, şimdilerde ATV ekranlarının fenomen gündüz kuşağı programı olan Esra Erol’da ile seyirci karşısına çıkmaya başladı. Esra Erol’da programının muhabiri Caner Toygar’dan sevenlerini üzecek bir haber geldi.

Katıldığı “Gelinim Olur Musun?” yarışmasından sonra Esra Erol’da programında muhabirlik yapmaya başlayan Caner Toygar, sempatik tavırları ile programın seyircisinin gönlünde de taht kurmayı başardı. Esra Erol’da programının Caner’inden hayranlarını üzecek sağlık sorunu açıklaması gelince sosyal medya platformlarında adeta yer yerinden oynadı. Ünlü isme geçmiş olsun mesajları yağdı.

Gelinim Olur Musun İle Ünlenmişti

90’lı yılların ortasına adeta damga vuran “Gelinim Olur Musun?” isimli yarışma programına katılan ve bu programda Tülin Koca ile aşk yaşamaya başlayan Caner Toygar programın takipçileri tarafından bir hayli sevilmişti. Geçmişte Tülin Koca için kafasında bile bardak kıran Caner Toygar, bu hareketiyle de bir döneme damgasını vurmuştu. Katıldığı “Gelinim Olur Musun?” isimli programdan sonra fenomen hale gelmeyi başaran Caner Toygar, bir dönem oyunculukta da şansını denedi. Oyunculuğun ardından ATV ekranlarından yayınlanan ve kayıp yakınlarını aramak için programa başvuru yapan isimleri konuk eden Esra Erol’da programında çalışmaya başlayan Caner Toygar, uzunca süredir kariyerini muhabirlik alanında devam ettirir hale geldi. Esra Erol’da programının muhabiri olarak bir hayli beğeni toplayan Caner Toygar, sağlık durumuna ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.

Caner Toygar, Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama Yaptı

Daha önce kullandığı ilaçların etkisi altında kalarak intihar ettiğini açıklayan Caner Toygar, bir kez daha sağlık sorunları ile sınanmaya başladı. Konuyla ilgili geçtiğimiz gün açıklama gerçekleştiren muhabir Caner Toygar, kendi Instagram hesabından beyninde kitle görüldüğünü açıkladı. Caner Toygar’ın konu ile ilgili açıklamasında, “’Yarın beynimdeki görünen kitle ilaçlı MR çekilecek. Umarım kötü bir şey çıkmaz. Merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim” ifadelerine yer aldı. Ardından bir paylaşım daha yapan Caner Toygar, kitlenin ortaya çıkmasına kadar gelişen süreci anlattı. Caner Toygar’ın konuyla ilgili bir diğer paylaşımında ise; “”Gece baş ağrılarıyla uyanıp saatlerce ağrıdan duramıyordum MR çekildi ağrı olan bölgede bir sıkıntı görüldü yarın netleşmesi için ilaçlı MR çekilecek umarım kötü bir şey çıkmaz…” ifadeleri yer aldı. Hayranlarını bu açıklamaları ile bir hayli üzen Caner Toygar’ın paylaşımının altına “Geçmiş olsun” dilekleri yağdı.

İlgili Makaleler