İşkur İş İlanları

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü en az lise mezunu personel alımına başlayacak! Başvuru tarihi ne zaman?

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne personel alımına başlayacak. En az lise mezunu vatandaşların başvuruda bulunabileceği belirtilen ilanda, başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı duyuruldu. Peki, başvuru tarihi ne zaman?

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğünde ishihdam edilmek üzere 43 sürekli işçi alımı yapılacağını açıkladı. Lise ve meslek yüksekokulu mezunları arasından personel alacak olan kurum, İl Müdürlüğü tarafından, 29.06.2020 tarihinde Türkiye İş Kurumu www.iskur.gov.tr internet sayfasında ilanın yayınlanacağını açıkladı.

Söz konusu personel alımı için Genel Müdürlük tarafından verilen ilanda,” Teşekkülümüz Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne (Bigadiç/BALIKESİR) aşağıdaki tabloda özellikleri belirtilen toplam 43 sürekli işçinin açıktan işe alınabilmesini teminen, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden işgücü talebinde bulunulmuş olup, söz konusu talebimizin 29.06.2020 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.” denildi.

İLAN TAM METNİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İlgili Makaleler