Personel Alımı

Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü’nden Çağrı Geldi: Engelli ve Eski Hükümlü Vatandaşları İlgilendiriyor; KPSS Şartı Aranmıyor…

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden ilan veren kurum ve kuruluşların sayısı artmaya devam ediyor. Bu kurum ve kuruluşlardan biri olan Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü ise, 4 Temmuz’a kadar Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puanı olmaksızın alım yapacağı pozisyona başvuruları kabul etmeyi sürdürüyor.

Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü, kendi bünyesinde kurulmuş olan Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü’nde çalışacak proses işçileri arıyor. İlana başvurular ise, İŞKUR üzerinden gerçekleştiriliyor.

Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü’nden Personel Alımı Çağrısı

Geçtiğimiz gün İŞKUR üzerinden ilan veren Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü bünyesinden çalıştırılmak üzere personel alımı gerçekleştirileceğini duyurmuş bulunuyor. Konuya ilişkin detaylı bir ilan yayınlamış olan Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü, proses işçisi olarak çalıştırmak üzere kişisel durumu engelli, eski hükümlü ya da terörle mücadelede yaralanan olan adayların başvurularını bekliyor. Söz konusu ilana sadece İŞKUR üzerinden başvuruları kabul edecek olan Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü, başvuruları 30 Haziran ile 4 Temmuz 2022 tarihleri arasında kabul ediyor. Adayların şahsen ya da posta yoluyla yapacak oldukları başvuruların kabul edilmeyeceğinin altını çizen Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü, kişisel durumu engelli olan bireylere 00006890308 numaralı işe; kişisel durumu eski hükümlü ya da terörle mücadelede yaralanan olan bireylere ise 00006890404 numaralı işe başvuru yapması huşunda çağrıda bulunuyor.

Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü Personel Alımı Şartları

Personel alımına ilişkin şartlarını da belirlemiş olan Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü’nde istihdam edilecek proses işçilerinin en az 18 yaşını doldurmuş olmasını istiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan adayların başvurularını kabul edecek olan Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü, aynı zamanda adayların Balıkesir il ve ilçelerinde ikamet etmesinin de önemli olduğunu belirtiyor. Bu pozisyon için hiçbir KPSS puan şartı aramayan Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü, pozisyona uygun mezuniyet için ise meslek liselerinin elektrik – elektronik, endüstriyel otomasyon, makine metal, motorlu araçlar teknolojisi tesisat teknolojisi ve iklimlendirme bölümlerinden mezun olma şartını getirmiş bulunuyor.

İlgili Makaleler