Ekonomi

Evini Kiraya Versen Olmayacak Gelir 32 Günlük Vadeli Mevduatta Veriliyor! Müthiş Oranlar Duyuruldu! Bankaların Faiz Oranları Resmen Alev Aldı!

Bankaların 32 günlük vadeli TL mevduat hesapları sayesinde vatandaşlar oturduğu yerden en yüksek faiz getirisinden yararlanabiliyor. Türkiye’de bankacılık sisteminde yapılan yeni düzenlemeler sonrasında kur korumalı TL mevduat hesaplarının devreye girmesinin ardından görülen yüksek faiz oranları, TL birikimine sahip kişileri de memnun etti. Son haftalarda düşüş eğilimi gösteren bankaların 32 günlük mevduat faiz oranları ise yine de kazandırmaya devam ediyor.

32 Günlük En Yüksek Faiz Veren Bankalar

En yüksek faiz veren banka yüzde 20,5’e dayanan avantajlı hoş geldin faiz oranı ile Alternatif Bank ve Fibabanka olurken, birçok bankanın faiz oranlarının ise yüzde 20’nin altına düştüğü görülüyor. Yüzde 20’nin üzerinde mevduat faizi veren bankalar ve güncel oranları ise şöyle:

– Alternatif Bank VOV Hesap: %20,50
– Fibabanka Kiraz Hesap: %20,50
– Burgan Bank ON Hesap: %20,25

15 Bin TL Aylık Faiz Getirisi Hesaplama

En yüksek faiz oranlarına sahip bankaların hesapları ile birikimlerini değerlendirmek isteyenler oturduğu yerden kazanç elde edebilecek. 32 günlük vadede 15.000 TL mevduat birikimi için Alternatif Bank ve Fibabanka 255,11 TL net kazanç sağlarken, Burgan Bank ON Hesap sahipleri ise 252,99 TL net kazanç elde edebiliyor.

50 Bin TL’nin Aylık Faiz Getirisi Ne Kadar?

Türk Lirası birikimlerini daha yüksek oranlarda değerlendirmek isteyenler için 50.000 TL 32 günlük vadeli mevduat hesabı için aylık en yüksek getiri ise 853,70 TL olarak hesaplanmıştır. Bankaların mevduat faiz oranları düşmeden en cazip hoş geldin faizi oranlarından da yararlanarak birikimlerinizi değerlendirebilirsiniz. Ayrıca bankların avantajlı vadeli hesap ayrıcalıklarından da yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler