Gündem

Evini Yenileceklere, Düğün Yapacaklara Çok Cazip Kredi Teklifi Geldi! Türkiye Finans Açıkladı, Böyle Faiz Oranları, Vade Süreleri Daha Önce Hiç Görülmedi!

Ev yenileme işlemlerinden düğünlere kadar her türlü acil nakit ihtiyaçları için vatandaşları desteklemeye devam eden Türkiye Finans Katılım Bankası, bu senenin en uygun faizli kredilerini sunmayı sürdürüyor.

Vatandaşların nakit ihtiyaçlarını uygun faiz, uzun vade süreleri ve esnek geri ödeme planları ile gideren Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni dönem faiz politikası ve ihtiyaç kredisi şartlarını da açıklamış bulunuyor.

Türkiye Finans’tan Yok Tadında Faiz

Katılım bankacılığı hizmetleri ile oldukça düşük faizli finansman destekleri sağlamaya devam eden Türkiye Finans Katılım Bankası, “İhtiyaç Finansman Desteği” ile 2022 yılının en kazançlı bankaları arasına adını yazdırıyor. Katılım bankacılığı esanslarından biri olarak kar marjını oldukça düşük tutan Türkiye Finans, bu kredi paketinin faiz oranlarını sadece yüzde 1,79’dan başlatıyor. Avantajlı faiz oranının yanı sıra bütçe uygun taksitlendirmeler ile de dikkat çeken Türkiye Finans Katılım Bankası, 36 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Müşterilerinden EFT/Havale işlemleri için ücret de almayan Türkiye Finans, her açıdan karlı bir bankacılık hizmetini garanti ediyor. Öte yandan Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan bu şartlar ve en uzun vadede çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksitleri sadece 401 lira 71 kuruşa denk gelirken; bu kredinin toplam geri ödemesi ise 14 bin 461 lira 56 kuruş oluyor.

Türkiye Finans İhtiyaç Finansmanı Başvurusu Kolaylıkla Gerçekleştiriyor

Katılım bankacılığı alanında öncü konumda olan Türkiye Finans, bu sene de avantajlı hizmetleri ile öncü bir konumda oldurmayı sürdürüyor. Bu bağlamda kredi başvurularını oldukça kolaylaştırmış olan Türkiye Finans, müşterisi olmayan vatandaşlara şubeleri aracılığıyla hizmet vermeye devam ederken; müşterisi olan vatandaşlara hem mobil bankacılığı hem de internet şubeciliği üzerinden 7 gün 24 saat boyuna nakit desteği sağlıyor. Bunun yanı sıra telefon bankacılığı hizmeti ile de vatandaşları destekleyen Türkiye Finans Katılım Bankası, acil olan nakit ihtiyaçlarını finanse ederken, uygun faiz oranlarının yanı sıra uzun vade seçenekleriyle de müşterilerini destekliyor. Vade mevzuatı gereği Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu (BDDK)’na tabi olan Türkiye Finans Katılım Bankası, 50 bin TL’ye kadar 36 aya varan vade seçenekleri sağlıyor. 50 bin TL’nin üzerinde vade seçeneklerini düşüren Türkiye Finans, BDDK’nın mevzuatı gereği bu tutarlarda 24 aya varan vade seçenekleri sunuyor.

İlgili Makaleler