Gündem

Faizsiz Kredi Arayanlar İçin Başvurular Başladı! Emekli Kredisi Kampanyalarına Rekor Talep!

Türkiye’de artan hayat pahalılığı karşısında geçim derdine düşen emekliye müjdeli haber geldi. Ülkemizde milyonlarca emeklinin merakla beklediği faizsiz kredi kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Faiz hassasiyeti olan veya uygun koşullarda nakit para ihtiyacını karşılamak isteyenler kaçırılmayacak fırsat sunuluyor. Emekli maaş müşterilerine faizsiz kredi veren bankalar, müşterilerine yüksek tutarlarda kredi çekme imkanı tanıyor. Acil nakit ihtiyacı olan emeklileri sevindiren faizsiz emekli kredisi açıklaması geldi.

Emeklilere kaçırılmayacak fırsat Ziraat Bankası’ndan geldi. Türkiye’nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası, müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetleri arasında emekli maaş müşterilerine de cazip fırsatlar sunuyor. Ziraat Bankası’ndan emekliye faizsiz kredi çekmek isteyenler internet üzerinden araştırma yapmaya devam diyor. Öte yandan PTT emekli kredisi de vatandaşların son dönemde en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor.

Emekliye Faizsiz Kredi Veren Bankalar

Faiz hassasiyeti olan ve faizsiz bir şekilde nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler internet üzerinden araştırmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Günümüzde emekliye faizsiz krediyi hangi banka veriyor sorusunun yanıtını arayan binlerce vatandaş meraklı bekleyişini sürdürüyor. Ancak bankacılık sektöründe faizsiz kredi veren banka bulunmuyor. Çünkü faiz yerine kar payı oranı işletilerek verilen finansman çeşitleri de katılım bankalarında bulunuyor. Bu kapsamda emekliler için faizsiz kredi imkanı sunan bankalardan bazıları Ziraat Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası ve PTT ile Aktifbank ortaklığı yer alıyor.

PTT Emekliye Faizsiz Kredi Kampanyası

PTT üzerinden kredi çekmek isteyenler kampanya detaylarını araştırıyor. PTT faizsiz ihtiyaç kredisi için emekli maaş müşterisi olmak gerekiyor. PTT Aktifbank ortaklığında verilen emekli kredisinde belirli koşullar yer alıyor. PTT şubelerinden veya ATM’lerden alınan faizsiz kredi sayesinde vatandaşlar ekonomik olarak rahat bir nefes alabiliyor. Bu kapsamda maaşını PTT’den alan emeklilere özel Aktif Bank N Kolay kredisinde 80 bin TL nakit desteği sunuluyor. Bu kredi 36 ay vade seçeneği ile verilirken yüzde 2.49 faiz oranıyla kullanılıyor.

İlgili Makaleler