Ekonomi

Faizsiz Kredi Haberi Bu Kez Akbank’tan Geldi! Akbank Mobil’i İndirip, Üye Olan Herkese Verilecek! Faizsiz Kredi İçin Tek Şart…

Bankacılık hizmetlerinin temellerinden birini oluşturan krediler, 2022 yılının da en çok tercih edilen bankacılık hizmetleri arasındaki yerini yılın ilk çeyreğinde almış bulunuyor. Kredi paketlerini ve bankacılık hizmetlerini daha cazip hale getirmek için faizsiz ve düşük faizli krediler sunmaya başlamış olan bankalar, bu kredileri sadece belirli şartları taşıyan banka müşterilerine sunuyor. Öte yandan bir faizsiz kredi haberi de Akbank’tan geliyor.

Kuruluşundan bu yana özel bankacılık sektörünün lider konumundaki isimlerinden biri olmayı başarmış olan Akbank, şimdilerde sadece yeni müşterilerine özel olarak kullandırtacağı bir “Hoş Geldin Kredisi” paketi hazırlamış bulunuyor. Bu kredi paketi kapsamında kredi faizini sıfırlayan Akbank, belli bir limite kadar sıfır faiz ile kredi sağlamaya başlıyor. Öte yandan Akbank, yeni kredi paketinin detaylarını ve şartlarını da açıklamış bulunuyor.

Akbank’ın Hoş Geldin Kampanyasında Faiz Bulunmuyor

Yeni dönemde banka müşteri sayısını artırmak için harekete geçmiş olan Akbank, bu yıl ilk defa Akbanklı olacaklar için faizsiz olarak ihtiyaç kredisi desteği vermeye başladığını duyurmuş bulunuyor. Akbank’ın “Hoş Geldin Kredisi” kapsamında sunulan bu destek paketinde sadece Akbank’ın temassız müşteri olma teknolojisini kullanarak, banka müşterisi olacak olan vatandaşlar yararlanabiliyor. Akbank Mobil’i telefonuna ya da dijital herhangi başka bir elektronik alete indirerek, ‘Akbanklı Olmak İstiyorum’ butonuna tıklayan yeni banka müşterilerinin temassız bir şekilde banka müşterisi olması halinde sağlanacak olan bu destek kapsamında şube müşterileri yararlanamıyor. Akbank Mobil üzerinden banka müşterisi olmak için ise, üç aşamalı kimlik doğrulamayı tamamlayan yeni müşteriler, görüntülü arama ile müşteri temsilci ile gerçekleştirdiği canlı görüşmenin ardından Akbanklı olabiliyor.

Akbank’ın Hoş Geldin Kredisi Limiti 7.500 TL Oluyor

Akbank’ın ilk kez müşterilerine özel olarak sunduğu sıfır faizli ihtiyaç kredisinin üst limiti 7.500 TL olarak belirlenmiş bulunuyor. Bu kapsamda geri ödemeler konusunda da son derece cüzi miktarlar ortaya çıkaran Akbank, faizsiz kredisinin vade süresini azami 12 ay olarak sunuyor. Akbank’ın “Hoş Geldin Kredisi” desteğinden 7.500 TL ve 12 ay vade ile yararlanacak olan yeni banka müşterilerinin aylık taksit tutarları 625 TL olarak hesaplanırken; bu kredinin kredi tahsis ücreti 39,38 TL olarak belirlenmiş bulunuyor.

İlgili Makaleler