Ekonomi

Faizsiz Kredi Paketleri Açıklandı; Halkbank Bu Şartları Sağlayan Herkese Anında 500.000 TL Verecek! Üstelik Krediler 60 Ay Vadeler İle Geri Ödenecek!

En küçük ihtiyaçtan iş kurmaya kadar her alanda kullanılan krediler, sağladığı avantajlar ile vatandaşların pek çok alandaki nakit sıkışıklığını gideriyor. Özellikle kamu bankalarından biri olan Halkbank, özel bankalardan daha avantajlı krediler sağlamasıyla da vatandaşların ilk başvurduğu bankalar arasında yer alıyor.

Kamu bankacılığın bir gerekliliği olarak her kesimde yer alan vatandaşları avantajlı faiz oranları ile destekleyen Halkbank, şimdilerde sağladığı girişimci kredileri ile destekleri üzerine çekiyor. Bu kapsamda hem faizsiz hem de 12 ay boyunca ana para ödemeli gibi avantajlar ile kredi sunan Halkbank, iş dünyasındaki fırsat eşitliğini sağlayabilmek adına yeni kredi paketlerini de tanıtmış bulunuyor.

Halkbank, Beş Ayrı Girişimci Kredisi Sağlıyor

Girişimcilere verdiği destekler ve KOSGEB ile Hazine ve Maliye Bakanlığı gibi kurumlar ile gerçekleştirdiği iş birlikleriyle dikkat çeken Halkbank, 2022 yılında da bu destekleri sürdürüyor. Bu kapsamda 2022 yılında girişimcilere özel olarak; Genç, Cesur, Usta, Tekno ve Halk Girişimci Kredileri gibi çeşitli destekler sunan Halkbank, üstelik bu kredilerini 60 aya kadar vade ile sağlıyor. Bu vade seçeneğinin yanı sıra faizsiz ve düşük faizli krediler de sunan Halkbank, 60 ayın 12 ayı anapara ödemesiz taksitler ile sunduğu avantajları da artıyor. Öte yandan Halkbank’ın sadece üniversite mezunu girişimcilerine sunduğu “Genç Girişimci Kredisi”, 350 Bin TL’ye kadar desteği sadece 35 yaş altı kişilere veriliyor.

Halkbank, Girişimcilere Desteklerini Kredi Türüne Göre Belirliyor

Şimdilerde Halkbank’ın en çok talep gören desteklerinden biri olan “Cesur Girişimci Kredisi”, üniversitelerin fakülte ve yüksekokullarından mezun olan mezun olduğu alanda en az 2 yıl tecrübeye sahip olan 45 yaşını aşmamış vatandaşlara sağlıyor. Bu kredisinde üst limiti 400 bin TL olarak belirlemiş olan Halkbank, ana parasız ödeme dönemi gibi avantajları bu kredisinde de sunuyor. Halkbank’ın bir diğer girişimci destek paketi olan “Usta Girişimci Kredisi” ise, mesleki kuruluşlardan eğitim ve sertifika belgesi olan ve 45 yaşını aşmamış kişilere sağlanıyor. Bu kapsamda 300 bin TL sunan Halkbank; “Tekno Girişimci Kredisi” kapsamında 500 Bin TL; “Halk Girişimci Kredisi”nde ise 250 Bin TL’ye kadar avantajlı girişimcilik paketleri sunuyor.

İlgili Makaleler