Gündem

Fatura desteği bankadan geldi! Faturalarınız artık ceza girmeyecek: Fatura ödeme talimatına 120 TL hediye edilecek!

QNB Finansbank yıl sonuna özel otomatik fatura ödeme talimatına verene 120 TL’ye kadar para puan kazandıran kampanyasını duyurdu. CardFinans ve QNB First logolu tüm kredi kartları ile yapılacak otomatik fatura ödeme talimatı kazandırıyor.

Bankaların belirli dönemlerde müşterilerine sunduğu özel teklifler fatura ödeme sürecini düzenli hale getirirken ek para kazanmayı da destekliyor. Vadesiz TL hesabı üzerinden 31 Aralık tarihine kadar otomatik fatura ödeme talimatı veren 120 TL’ye kadar para puan kazanıyor. Her yeni fatura ödeme talimatı 40 TL toplamda 120 TL kazandırıyor.

OTOMATİK FATURA ÖDEME KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Kampanya süreci devam ederken kredi kartına ödülün yansımasını isteyenlerin 31 Mayıs 2023 tarihine kadar fatura ödeme talimatı vermiş olduğu faturayı en az bir kez ödemesi gereklidir. Öte yandan banka politikası kapsamında otomatik fatura ödeme talimatı verilen faturaların 30 Haziran 2023 tarihine kadar açıkta tutulması gerekiyor. Bu tarihe kadar herhangi bir iptal durumu söz konusu olursa hesabı ödenmiş olan para puanlar geri alınacaktır. Kartta para olmadığında ise kişiye ek borç olarak ekstrenize yansıtılacaktır.

OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATI NASIL VERİLİR?

QNB Finansbank’ın başlatmış olduğu kampanya dönemi devam ederken otomatik fatura ödeme talimatı verenler hesap üzerinden talimat verdiğinde 31 Ocak 2023 tarihine kadar ilk ödemeyi yapmış olması gerekiyor. Kazanılan para puanlar ise 10 Şubat tarihine kadar Kart finans karta aktarılıyor. Faturanın tarihi geldiğinde ödeme yapılmak istenen hesapta yeterli bakiye bulunmadığında ödeme gerçekleştirilemiyor. Bu kampanyadan sadece QNB First logosu bulunan kredi kartları ile vadesiz TL hesabı üzerinden talimat verilebiliyor.

OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATI ŞARTLARI NELERDİR?

Bankanın sunduğu kampanya süreci devam ederken her müşteri sadece bir kez bu fırsattan faydalanabilir. Kampanya dönemi boyunca en fazla 120 TL para puan kazanılabilir. Otomatik fatura ödeme talimatı vermek isteyenlerin yapması gerekenler QNB Finansbank’a ait bireysel internet bankacılığı üzerinden şubelere gelerek QNB Mobile uygulama aracılığıyla ya da çağrı merkezi hattını arayarak fatura talimatı dakikalar içerisinde verilebiliyor. Hesaba tanımlanan puanların kullanım süresi 25 gün olarak belirlenmiştir. Bu süre devam ederken kullanılmayan her bir para puan hesaptan geri alınacaktır.

İlgili Makaleler