EkonomiGündem

Fatura Kuyruğu Derdi Resmen Tarih Oluyor: Her Ay Faturasını O Bankalara Ödetenler Paraya Para Demiyor, Kazandıkça Kazanıyor!

Dünyanın giderek küreselleşmesiyle birlikte insanların kullandığı uygulama ve hizmet sayısı da çoğaldı. Bu durum da elektrik ve su faturalarına pek çok faturaların eklenmesine neden olmaya başladı. Televizyon hizmetlerinden internete kadar pek çok alanda hizmet almaya başlayan vatandaşlar, şimdilerde çok sayıda fatura ile boğuşur hale geldi. Ancak, her şeyi düşünen bankalar, artan faturaları da es geçmedi.

İnternet, telefon, elektrik, su, doğalgaz, TV hizmetleri ve dijital platformlar gibi pek çok hizmet, vatandaşların hayatına giren fatura sayılarının artmasına neden oldu. Günlük rutini içerisinde faturayı ödemeyi unutanlar vatandaşlar için bankacılık sisteminin geliştirdiği otomatik ödeme talimatı, vatandaşların hayatını oldukça kolaylaştırdı. Pek çok alanda çeşitli kampanyalar düzenleyen bankalar, otomatik fatura ödeme talimatı vermek isteyen müşterileri için ise, kazandıran kampanyalarını tek tek açıklamaya başladı.

Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları Kazandırıyor

Otomatik talimatı veren vatandaşlar, tarihi geldiği zaman banka hesabından fatura tutarının otomatik kesilmesi sayesinde faturaları unutma derdinden kurtuldu. Hem müşterilerine kolaylık sağlamak hem de yeni müşteri kazanmak için harekete geçen Yapı Kredi Bankası ise, otomatik fatura talimatı veren müşterileri için kazandıran bir kampanyayı işleme koydu. Vadesiz mevduat hesabınızdan ya da World Business kredi kartından otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterileri ne 100 TL’ye kadar kazanma olanağı sunan Yapı Kredi Bankası; ilk yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 10 TL, 2 yeni talimat için 25 TL, 3 yeni talimat için 45 TL, 4 yeni talimat için 70 TL, 5 yeni talimat için ise 100 TL puan hediye edeceğini duyurdu. Öte yandan Yapı Kredi, kazandıran bu kampanyasına katılım için son tarihin 10 Mart 2022 olarak belirledi.

Faturayı O Bankalara Ödetmek Toplamda 100 TL Kazandırıyor

Müşterilerine fatura ödeme konusunda fayda sağlamak için harekete geçen diğer bankalar ise; Garanti BBVA ve QNB Finansbank bankaları oluyor. 1 Mart ve 31 Mart 2022 tarihleri arasında Garanti BBVA’dan verilecek olan ilk yeni fatura ödeme talimatı 20 TL kazandırıyorken; ikinci fatura ödeme talimatı 40 TL, üçüncü fatura ödeme talimatı 60 TL, dördüncü fatura ödeme talimatı 80 TL, beşinci fatura ödeme talimatıysa 100 TL kazandırıyor. Öte yandan 1 – Mart – 31 Mart 2022 tarihleri arasında CardFinans ve QNB First kartlarından verilecek olan her fatura ödeme talimatı 50 TL kazandırıyor.

İlgili Makaleler