Gündem

Faturaların Yük Olma Dönemi Kapandı! Yapı Kredi Bankası, Müşterilerinin Elektrik, Su, Doğalgaz, İnternet Faturalarını Ödüyor! Ayrıca…

Özellikle artan fatura maliyetlerinin ardından kazandıran kampanyalarını faturalara yoğunlaştıran bankalar arasına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez Yapı Kredi Bankası’ndan gelen kampanya, banka müşterilerini yapacakları tek bir şey ile fatura yükünden kurtulmasını kolaylaştırıyor. Öte yandan Yapı Kredi Bankası, konuyla ilgili detayları, geçtiğimiz gün açıklamış bulunuyor.

Son dönemlerde arka arkaya açıkladığı kazandıran kampanyaları ile dikkatlerini üzerine çeken bankalardan biri haline gelen Yapı Kredi Bankası, bu kez faturalarını kendi bankası aracılığıyla ödeyecek olan vatandaşlara, çok cazip bir teklif sunuyor. Banka aracılığıyla otomatik fatura ödeme talimatı verecek olan her müşterisine anında hediye TL’ler verecek olan Yapı Kredi Bankası, bu sayede vatandaşların fatura yükünün bir kısmını üstleniyor.

Yapı Kredililer Faturalarını Bankasına Ödetiyor

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Yapı Kredi Bankası, 11 Nisan ile 10 Mayıs 2022 tarihleri arasında banka veya kredi kartı ile ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı veren müşterisine 10 TL olmak üzere en fazla 100 TL puan hediye ediyor. Yapı Kredi Bankası’nın gerçekleştirdiği kampanya duyurusuna göre; ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, 2 yeni talimat için 25 TL, 3 yeni talimat için 45 TL, 4 yeni talimat için 70 TL, 5 yeni talimat için 100 TL puan kazanma fırsatı sağlanıyor. Öte yandan kampanyaya SMS ile katılımı da mümkün hale getirmiş olan Yapı Kredi Bankası, SMS ile katılım sağlayacak olan vatandaşların TALIMAT yazıl bir boşluk bıraktıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasını ekleyip 4470’e kısa mesaj ile göndermesini talep ediyor. Ayrıca, dileyen Yapı Kredi Bankası müşterilerini bu kampanyaya Yapı Kredi Mobil üzerinden de katılım sağlayabiliyor.

Sadece 6 Ay Boyunca Geçerli Olan Talimatları Kapsıyor

Kampanyasının kapsamına dair detaylı bir açıklama gerçekleştirmiş olan Yapı Kredi Bankası, kampanyadan hediye TL kazanabilmek için müşterilerinin verdiği otomatik fatura ödeme talimatının en az 6 ay boyunca geçerli olması şartını arıyor. Müşterilerinin bu kampanyadan kazandığı TL değerindeki puanları 15 Haziran 2022 tarihine kadar hesaba yansıtan Yapı Kredi Bankası, kampanyadan yararlanacak olan banka müşterilerinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması gerektiğini belirtiyor. Aynı abone numarası için birden fazla kez otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda bu talimatlardan sadece bir tanesi için ödül veren Yapı Kredi Bankası; cep telefonu, doğalgaz, elektrik, su, internet ve HGS talimatları için verilen otomatik talimatlara ödül yüklemesi gerçekleştiriyor.

İlgili Makaleler