Genel

Filozof Çocuk Atakan Kayalar’ı hedef alan o sözler işinden etti!

Bir kitapçıdaki videosuyla Türkiye gündemine damga vuran Filozof lakaplı Atakan Kayalar hakkında haberler yapılmaya devam ediyor. Bu sefer küçük çocuk için skandal sözler paylaşan bir ulaştırma görevlisi paylaşımı nedeniyle işinden kovuldu.

5 ayda 250 kitap okumasıyla ve yaşından büyük tavırlarıyla sosyal medyada tartışılma konusu olan Atakan Kayalar hakkında yapılan skandal paylaşım cezasız kalmadı. Özyeğin Üniversitesi’nde ulaştırma görevlisi olarak çalışan Erkan Naldemirci, son dönemde sosyal medyada gündeme gelen 10 yaşındaki Atakan Kayalar hakkında skandal ifadeler kullandığı bir paylaşım yaptı. Facebook hesabında Atakan’ın fotoğrafını paylaşan ve “İnşallah 11 yaşına girdiğinde ölürsün de başımıza bela olmazsın. En güzel tedavi tecavüz” gibi ifadeler kullanan Naldemirci’ye sosyal medyadan tepki yağdı.

ÜNİVERSİTE İLE İLİŞİĞİ KESİLDİ

Özyeğin Üniversitesi sosyal medyada tepki gören bu durum karşısında sessiz kalmayarak resmi bir açıklama yaptı. Üniversiteden yapılan açıklamada, “Üniversitemizin ilke ve değerleriyle hiçbir şekilde örtüşmeyen paylaşımlarda adı geçen çalışanın kurumumuz ile ilişiği derhal kesilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir