Gündem

FOX TV dizileri tek tek bitiriyor: Final yapacak diziler hangileri oldu? Köklü değişikliğin sebebi sonradan anlaşıldı!

Fox TV ekranlarında her hafta sevenleri ile buluşan diziler tek tek finale doğru yol alıyor. Kanal sahipleri yıl bitmeden 3 farklı dizi projesini bitirme kararı aldı. Kaldırılan yapımlar yerine 2023 yılında ilgi çekecek yeni yapımlara yer verilecek.

Finali yapılacak diziler tek tek belli oldu. Henüz Eylül sezonu ile evlere konuk olmaya başlayan yapımlar son demlerini yaşıyor. Sezona hızlı giriş yaparak seyircinin ilgisini üzerine toplayan yapımlar hikaye sıkıntısı nedeniyle ekranlara veda ediyor.

REYTİNGLERİ DÜŞEREK FİNAL YAPACAK DİZİLER HANGİLERİ OLDU?

Fox TV’de Eylül sezonu ile piyasaya hızlı giriş yapan Bir Peri Masalı isimli dizi ilk final yapacak diziler arasında yer aldı. Başrollerini Alina Boz ve Tarık Tekin’in paylaştığı dizi yeterli ilgiyi bulamadığı için 27 Aralık tarihinde son kez ekrana gelecek. 13.bölümü ile ekrana veda etmeye hazırlanan dizi düşük reytingi nedeniyle de kanalda tutunamadığı söyleniyor.

Ekrana erken veda edecek bir diğer dizi ise Darmaduman isimli yapım oldu. Amerikan yapımı Beverly Hills isimli bir projeden uyarlanarak Türk televizyonlarına aktarılmıştı. Gençlik dizisi konsepti ile ekranlara hızlı giriş yapan dizinin projesini Aytaç Şaşmaz, Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ile Hafsanur Sancaktutan eşlik ediyordu. Dört gencin başından geçenler Nur Fettahoğlu gibi ünlü isim yer alsa da gerekli ilgiyle karşılanmadı. Paylaşılan bilgiye göre 24 Aralık Cumartesi günü 9. ve son bölümü ile ekranlara veda edecek.

YENİ SEZONDA HANGİ DİZİLER OLACAK?

Son olarak Gençlik dizisi konsepti ile başlayan Tozlukaya yapımı başta ilgiyi görse de düşen reytinglerle baş edemedi. 25 bölüm ayakta kalmayı başaran dizi popüler isimlere rağmen 26. bölümü ile final yapacak. 2023 yılı için ekrana gelecek projeler arasında; Benim Adım Farah, Aşk-ı Destan Gülcemal, İçimizdeki Yabancı ve Asiye dizileri yer alacak.

İlgili Makaleler