Gündem

Garanti Bankası Açıkladı; Bu Kartınız Varsa Akaryakıt Alımlarınız Bedavaya Gelecek! Kampanyaya Katılan Herkes İçin Geçerli Olacak! Kampanya İçin Son Gün…

Son günlerde kampanyalarını akaryakıt alımlarına doğru yöneltmiş bankalardan biri olan Garanti BBVA, yeni bir kampanya ile daha müşterilerini buluşturmayı hedefliyor. Garanti BBVA’nın yeni kampanyası kapsamında oto gaz (LPG), benzin ve motorin alışverişleri, TL değerinde Bonuslar kazandırmayı mümkün kılıyor. Bu sayede bir sonraki akaryakıt alımlarını daha avantajlı ve indirimli bir şekilde gerçekleştiren Garanti BBVA’lar gelen akaryakıt zamlarının etkisini devre dışı bırakmış oluyor.

Kredi kartlarının kullanımını artırmaya yönelik kazandıran kampanyalarını her geçen gün artıran Garanti BBVA, bu kez akaryakıt alımı gerçekleştiren vatandaşları hedeflediği bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kampanya kapsamında müşterilerinin akaryakıt alımlarını bedavaya getirmesini destekleyen Garanti BBVA, şartları yerine getiren her müşterisine anında 40 TL akaryakıt indirimi gerçekleştiriyor. Öte yandan Garanti BBVA, kampanyasının şartlarını da duyurmuş bulunuyor.

Garanti BBVA’nın Akaryakıt Kampanyası 40 TL Bonus Kazandırıyor

Artan akaryakıt fiyatlarının olumsuz etkilerinden müşterilerini korumak için harekete geçmiş olan Garanti BBVA, bu kampanyası kapsamında Petrol Ofisi ile iş birliğine gitmiş bulunuyor. Garanti BBVA’dan gerçekleştirilen bilgilendirmeye göre; 1 Nisan 2022 ile 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak olan 4 defa 150 TL ve üzeri alışverişe anında 30 TL Bonus verecek olan Garanti BBVA, bu kampanyaya BonusFlaş uygulaması aracılığı ile katılan kart sahiplerine artı 10 TL daha olmak üzere toplamda 40 TL Bonus hediye ediyor. Ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 150 TL ve üzeri akaryakıt ya da oto gaz alımları için geçerli olan bu kampanya kapsamında SMS ile katılım sağlayan müşteriler ise sadece 30 TL Bonustan yararlanabiliyor.

Kazanılan Bonuslar Bir Sonraki Akaryakıt Alımlarını İndirimli Hale Getiriyor

Kampanyasına dair detaylı bir bilgilendirme gerçekleştirmiş olan Garanti BBVA, kampanya kapsamında kazanılan Bonusları 19 Mayıs 2022 ile 19 Haziran 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt veya oto gaz alımlarında kullandırtıyor. Böylelikle Garanti BBVA’lılar bir sonraki alışverişlerini indirimli bir şekilde gerçekleştiriyor. 19 Haziran 2022 tarihinden sonra kullanılmayan Bonusları geri alan Garanti BBVA, bu indirimi harcama yapılan kartlarının ekstresine anında alışverişten hemen sonra yansıtıyor. Garanti Bonus’ların yanı sıra bir Bonus kampanyası olması sebebiyle Flexi, Money, TEB Bonus Business, ING Bonus Business, Alternatifbank Bonus, Şeker Bonus Business, Fibabanka Bonus Business ve Fibabanka Bonus hariç, Bonus Business ve Easy kartları kampanya kapsamında kullanılabiliyorken; TEB Bonus Business, ING Bonus Business, Alternatifbank Bonus, Şeker Bonus Business, Fibabanka Bonus Business ve Fibabanka Bonus kartları ile kampanya kapsamında alışveriş gerçekleştirilemiyor. Kampanyanın geçerli olduğu istasyonları görmek için BonusFlaş uygulamasındaki “Nerede” butonuna tıklamak yeterli iken; bu kampanyadan her müşteri sadece bir kez yararlanıyor.

İlgili Makaleler