Ekonomi

Garanti BBVA, akaryakıt ve otogaz harcamalarında 40 TL bonus hediye ediyor! Kampanya detayları ne?

Akaryakıt fiyatları Türkiye’de son aylarda çok hızlı şekilde artış gösterdi. 2022 yılı başlarında hızla yükselen enerji fiyatlarıyla birlikte Şubat ayında Rusya – Ukrayna savaşının başlaması petrol fiyatlarındaki artışı hızlandırdı, yükselen döviz kurları ve enflasyon da bu artışlara yukarı yönlü etki eden faktörler oldu. Artan akaryakıt fiyatları araç sahipleri çok zorlayan bir noktaya doğru tırmandı ve birçok banka ve akaryakıt istasyonundan araç sahiplerine yönelik kampanyalar da gelmeye başladı. Garanti BBVA da araç sahipleri için bir kampanyasını başlattı ve BonusFlaş’a özel olarak akaryakıt harcamalarına 40 TL Bonus hediyesini devreye aldı. Garanti BBVA’nın söz konusu kampanyasında herhangi bir akaryakıt istasyonundan alışveriş yapma imkanı bulunuyor.

Garanti BBVA’dan Yakıt Harcamalarına 40 TL Bonus

Garanti BBVA, BonusFlaş’a özel başlattığı kampanyasında akaryakıt ve otogaz harcamalarına özel 40 TL Bonus veriyor. Söz konusu kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların, BonusFlaş üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılım sağlamaları gerekiyor. 1 – 12 Temmuz 2022 tarihleri arasında katılım sağlanabilen bu kampanya, 16 Temmuz – 16 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerliliğini koruyor. Kampanya dahilinde, bonus üye işyerlerinden tek seferde 1.000 TL akaryakıt veya otogaz harcaması yapanlar 40 TL bonus kazanıyor.

40 TL Bonus Kampanyasında Detaylar

Garanti BBVA’nın sunduğu kampanya dahilinde, Bonus üyesi olan işyerlerinden tek seferde 1.000 TL ve üzeri otogaz ya da akaryakıt alışverişi yapanlar 40 TL bonus kazanabiliyor. Kampanyaya fiziki ve sanal POS’lar üzerinden yapılan harcamalar dahil ediliyor. 1 – 12 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılacak olan akaryakıt harcamalarında geçerli olan kampanyada Bonus Flexi, Money Bonus, Flexi, Paracard Bonus, Bonus Business ve Easy kartlar dahil ediliyor. Bu kartlar dışında kullanılan kartlar üzerinden yapılan harcamalar ise kampanyaya dahil edilmiyor.

İlgili Makaleler