Gündem

Garanti BBVA müşterisi olmak; artık çok karlı! Anında 5 bin TL hesaplara aktarılacak! Acele edin; son gün 31 Ekim!

Son dönemlerde bankaların bilhassa üzerine eğildi yeni banka müşterileri kampanyaları, çeşitli avantajlar ile bankaya müşteri çekmenin yeni yolu haline dönüştü. Alışverişlerde kullanılabilecek olan kredi kartı puanlarından; yatırımlara daha yüksek faizlendirecek olan tanışma faizlerine kadar pek çok avantajı yeni müşterilerine sunan bankalar, aynı zamanda nakit ihtiyacı olan banka müşterilerine özel olarak da kampanyalar hazırlamaya başladı.

Yeni banka müşterilerine özel olarak kampanya hazırlayan bankalardan biri olan Garanti BBVA, avantajlı kampanyalarının arasına ekim ayı itibariyle bir yenisini daha ekledi. Yeni banka müşterilerine özel 5 bin TL’ye varan nakit ihtiyacını kolaylıkla gidermek için bir kampanya düzenlemiş olan Garanti BBVA, sadece mobil bankacılık sistemi üzerinden banka müşterisi olacak olan vatandaşlar için kampanyanın geçerli olduğunu duyurdu. Öte yandan Garanti BBVA, yeni banka müşterilerine özel olarak düzenlenmiş olan bu nakit kampanyasına dair detayları da kamuoyu ile paylaştı.

ŞUBEYE GİTMEDEN BANKA MÜŞTERİSİ OLANA GARANTİ BBVA’DAN 5 BİN TL’LİK FIRSAT

Yeni banka müşterilerine özel olarak kampanya düzenlemiş olan Garanti BBVA, Garanti BBVA Mobil üzerinden şubeye gitmeden müşterisi olanlara, bireysel kredi kartı başvurusu yapması ve başvurusunun onaylanması halinde 5 bin TL’ye varan taksitli nakit avansı faizsiz bir şekilde kullandıracağını açıkladı. Garanti BBVA’nın yeni devreye soktuğu ‘Temassız Müşteri Olma Teknolojisi’ kullanarak, yeni banka müşterisi olacak olanların yararlanabileceğini faizsiz ve masrafsız olarak verilecek olan 5 bin TL taksitli nakit avans için son başvuru tarihi ise, 31 Ekim 2022 olarak banka tarafından açıklandı.

KREDİ KARTINA 14 GÜN İÇERİSİNDE BAŞVURMAK GEREKİYOR

Yeni kampanyasına dair detayları kamuoyu ile bildiren Garanti BBVA, kampanyadan faydalanmak için Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olduktan sonra 14 gün içerisinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet veya BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunması şartını getirdi. Bu başvurunun onaylanmasının ardından 1 gün içerisinde taksitli nakit avansı kullanılabilir hale getiren Garanti BBVA, 30 Kasım 2022 tarihine kadar taksitli nakit avansın kullanılabileceğini açıkladı. Düzenlediği faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans kampanyasından her banka müşterisini yalnızca bir kez yararlandıran Garanti BBVA, kampanya kapsamında çekilecek olan taksitli nakit avansların maksimum vadesini 6 ay olarak belirledi. Kampanyadan sadece bireysel ve asıl kredi karta başvuru yapan banka müşterilerini yararlandıracak olan Garanti BBVA; ticari kredi kartları, ek kartlar ve sanal kartlar gibi kartlara başvuru yapacak olan banka müşterilerinin kampanyadan yararlanamayacağını kamuoyuna hatırlattı.

İlgili Makaleler