Ekonomi

Garanti BBVA’dan şeker gibi kampanya: Tatlı, restoran, şekerleme, çikolata harcamalarına 30 TL hediye!

Bankalar, özellikle yaz dönemlerinin gelmesiyle birlikte peş peşe kampanyalarını duyurmaya başladı. Yaz tatili için yapılan planlar, bayram tatili için girilen hazırlıklar, düğün ve nişan gibi organizasyonlar için yapılan hesaplamalar derken vatandaşlar ihtiyaçları karşısında tasarruf sağlayabilmek adına bankaların sunduğu bu avantajlı kampanyalara yöneliyor. Söz konusu kampanyalar çeşitli başlıklar altında ve farklı şekillerde sunulurken, bir kampanya müjdesi de Garanti BBVA’dan geldi. Sıra dışı bir kampanyaya imza atan Garanti BBVA, Dünya Çikolata Günü’ne özel olarak 30 TL bonus hediyelerini başlattı. Peki kampanya detayları neler?

Garanti BBVA’dan 30 TL Bonus

Garanti BBVA sıra dışı bir kampanyaya imza atarak, Dünya Çikolata Günü kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde Garanti BBVA; restoran, pastane, çikolata, dondurma, şekerleme sektörlerinde 150 TL ve üzeri alışverişlere 30 TL bonus hediye ediyor. 10 Temmuz – 10 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli olan kampanya dahilinde harcamamaların ilgili sektörlerde, Garanti BBVA POS cihazları üzerinden ve tek seferde yapılması gerekiyor.

Kampanyaya Hangi Kartlar ve İşlemler Dahil?

Garanti BBVA’nın Dünya Çikolata Günü’ne özel olarak hazırladığı kampanyadan kazanmak isteyen vatandaşların, kampanya dahilindeki harcamalarını minimum 150 TL düzeyinde yapması gerekiyor ve kampanyaya fiziki ve sanal POS harcamaları da dahil ediliyor. Ayrıca söz konusu kampanyaya Garanti Bonus’lar, Bonus Flexi, Money Bonus, Flexi ve Bonus Genç, Paracard Bonus, Bonus Business ve Easy kartlar da dahil ediliyor.

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?

Kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin BonusFlaş uygulaması üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılım göstermesi gerekiyor. Ayrıca kampanyaya internetten yapılan harcamalar, MoTo, temassız işlemler ve sanal kart işlemleri de dahil ediliyor. Müşteri bazlı olan kampanyada her müşteri en fazla 30 TL bonus kazanabiliyor ve kazanılan bonusların kullanılmaması halinde 11 Ağustos 2022 tarihinde bonuslar geri alınıyor.

İlgili Makaleler