Gündem

Garanti BBVA’dan yeni müşterilerine nakit desteği: 5 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınıza faiz ve dosya masrafı yansıtılmayacak!

Ekonomi piyasalarında devam eden olumsuz gelişmeler hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin daha da zamlanmalarına sebep oldu. Bu durum karşısında dara düşen tüketiciler, sabit maaşlarına destek arayışı içerisine girerek bankaların güncel kampanyalarını araştırmaya başladılar.

Artan nakit ihtiyaçlarına karşı sene başından bu yana pek çok farklı kategori altında çeşitli kampanyalar geliştirerek destek olmaya çalışan Garanti BBVA, ekim ayına girilmesi ile birlikte yeni bir kampanyanın daha duyurusunu yaptı. Söz konusu kampanyasının yalnızca yeni müşterilerini kapsadığını belirten banka, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

GARANTİ BBVA FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI EKİM 2022

Bir süredir olumsuz ekonomik gelişmelerin yaşanıyor olması gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan ürünlere ve diğer hizmet kalemlerine yüksek oranlarda zamların yansıtılmasına sebep oldu. Bu durum karşısında her ne kadar maaş iyileştirmeleri yapılıyor olsa da artan enflasyon maaş zamlarının kısa süre içerisinde erimesine sebep oldu.

Artan enflasyon karşısında maaş zamları eriyen ve dolayısı ile de nakde olan ihtiyaçları günden güne artan vatandaşlar, bankaların finans kampanyalarını araştırmaya başladılar. Bu noktada devreye giren Garanti BBVA, yeni müşterileri için oldukça avantajlı bir kampanya geliştirdiğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Garanti BBVA resmi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu yeni kampanyasında, yeni müşterilerine faizsiz ve dosya masrafsız taksitli nakit avans hizmeti sunacağını bildirdi. Kampanya kapsamında yararlanılabilecek olan üst limiti 5 bin TL olarak belirleyen banka, azami vade sayısını da 6 ay olarak duyurdu.

GARANTİ BBVA FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASININ AYRINTILARI

Garanti BBVA 5 bin TL’lik üst limit ile sınırlandırmış olduğu faizsiz, masrafsız taksitli nakit avans kampanyasından yalnızca yeni müşterilerinin yararlanabileceklerini belirtti. Kampanya kapsamında kart başvurusu yapan müşterilerin 14 gün içerisinde avans başvurusu yapabileceklerini belirten banka, tüm sürecin mobil uygulama üzerinden yönetilmesi gerektiğini bildirdi.

GARANTİ BBVA FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI BAŞVURUSU

Garanti BBVA 6 ay azami vade ve yüzde 0 faiz ile duyurmuş olduğu yeni kampanyası için öncelikle bankanın mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olunması gerektiğini sonrasında da yine aynı kanal üzerinden kart başvurusunun yapılması gerektiğini bildirdi. Bankanın kart başvurusunu onaylaması durumunda 14 gün içerisinde taksitli nakit avans başvurusunun yapılabileceğini belirten banka, başvuruların yine mobil uygulama üzerinden kabul edileceğini ifade etti.

İlgili Makaleler