Gündem

Geleneksel alışveriş günlerinde son fırsat! Denizbank internet alışverişine 250 TL kazandırıyor!

Denizbank internet alışverişine 250 TL kazandıran bonus kampanyasını açıkladı. 500 TL ve üzeri alışverişe 50 TL toplamda 250 TL bonus kazanabilmek için belirli şartları karşılamak gerekiyor. Kasım ayının bitimine günler kala kampanya süreci devam ediyor. Katılım sağlamak isteyenlerin bireysel kredi kartı kullanıcısı olması yeterli oluyor.

DENİZBANK 250 TL KAZAN KAMPANYASI NEDİR?

Alışverişin seyri internette önem kazanıyor. Bankalar Kasım ayına yönelik kampanyalarında son teklifini duyurdu. Vatandaşların alışveriş yaparken ek kazanç sağlayabilecekleri bu kampanyalara aktif katılım sağlanması yeterli oluyor. DenizBank’ın sunduğu yeni kampanya kapsamında her 500 TL ve üzeri alışveriş yapana toplamda 250 TL bonus kazanma fırsatı sunuldu.

DENİZBANK 250 TL KAZAN KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

İnternet üzerinden bireysel ve Denizbank kredi kartı ile yapılacak alışverişlerde geçerli olacak bir kampanyadır. Sigorta ödemeleri, nakit avans çekim işlemleri ya da bireysel emeklilik ödemeleri dışında tüm internet alışverişi harcamaları kabul edilecektir. Kampanyadan faydalanabilmek için ön katılım sağlanmalı ardından belirli tutarın harcanması gereklidir.

DENİZBANK 250 TL KAZAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

DenizBank’ın sunduğu 250 TL bonus kazan kampanyasına katılım sağlayabilmek için cep telefonunun mesaj kısmını kullanmak yeterli oluyor. Bunun için cep telefonunun mesaj kısmına ONLİNE yazıp 3280‘e kısa mesaj olarak gönderilebilir. Bunun dışında DenizBank’ın uygulaması üzerinden de başvuru yapılabilir.

Uygulama içindeyken ilgili kampanyaya gelerek “Hemen Katıl” butonuna tıklanması yeterlidir. Kampanya kapsamında en fazla 250 TL bonus kazanılabilir. Kazanılan tüm puanlar 9 Aralık tarihinde aktif kullanıcı hesabına yüklenir. Kullanılmayan bonuslar 9 Ocak 2023 tarihinde hesaptan geri alınır.

DENİZBANK 250 TL KAZAN KAMPANYASI KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?

Denizbank Kart ile yapılacak alışverişlerde bonus POS zorunluluğu yer almıyor. İptal ya da iade işlemlerinde sunulan bonuslar hesaptan geri alınıyor. Ek kart, yurt dışı işlemleri ya da sanal kart üzerinden yapılacak alışverişler sürece dahil edilmiyor. Peşin ya da taksitli tüm alışverişlerde faydalanılabilir. İnternet işlemlerine kapalı olan kartlar Deniz Kartım uygulaması üzerinden “Kart ayarları” menüsüne gelinerek açık hale getirilebilir. Denizbank sunmuş olduğu kampanya üzerinde değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkını kendinde saklı tutar.

İlgili Makaleler